Φως στο τούνελ – Πάτρα: Η μάρτυρας που άκουσε τα πάντα από το τηλέφωνο μιλά για τη στιγμή που η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή

Τη μαρτυρία μίας γυναίκας, η οποία συνομιλούσε με την 33χρονη Ρούλα, όταν η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ, συνεχίζοντας την έρευνα για τους μυστηριώδεις θανάτους των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη συνομίλησε με τη μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών, όταν η ίδια θέλησε να παρέμβει και να δώσει τις δικές τις απαντήσεις. 

Όσο περιέγραφε λεπτό προς λεπτό τη στιγμή που έπαθε ανακοπή η Τζωρτζίνα, επικαλέστηκε μία μάρτυρα: «Ήμουν ξύπνια. Μιλούσα στο τηλέφωνο και όταν φτάσει στην ανάκριση θα έρθει μάρτυρας. Λέω το μηχάνημα πάλι χτυπάει, κάτι δεν πάει καλά. Πάω να φωνάξω τους γιατρούς, έχει ανεβασμένους παλμούς και χαμηλό οξυγόνο. Εκείνη την ώρα κλείνω το τηλέφωνο, κάνω να σηκωθώ και το παιδί πετάχτηκε και έπεσε πίσω. Το ίδιο πράγμα ακριβώς που μου έκανε και η Μαλένα».

Η Αγγελική Νικολούλη λοιπόν εντόπισε και συνομίλησε με τη μάρτυρα, η οποία περιέγραψε τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν. «Εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο με την Ρούλα. Άκουγα το μηχάνημα. Της λέω “τι γίνεται;”. Μου λέει πέφτει το οξυγόνο. Ανησύχησα. Κλείσε, μου λέει και της απάντησα να φωνάξει τους γιατρούς. Έχει γούστο, λέω, να μας βρει κανένα άλλο. Πού να φανταζόμουν τι θα γινόταν…» σημείωσε.

Μετά από περίπου μία ώρα κάλεσε την μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών, προκειμένου να μάθει νεότερα για την υγεία της Τζωρτζίνας. Η Ρούλα ήταν σε πανικό, όπως αναφέρει η ίδια και της είπε ότι το παιδί έπαθε ανακοπή.

Η μάρτυρας και φίλη της Ρούλας μιλά συγκινημένη για την Τζωρτζίνα, λέγοντας πόσο την λάτρευε, πόσο έξυπνη ήταν, αλλά παράλληλα πόσο πονεμένη ήταν που είχε χάσει τα δύο αδελφάκια της. «Το παιδί αυτό το είχα σα δικό μου. Δε μπορείτε να φανταστείτε για τι πλάσμα μιλάμε. Περνούσαμε από το νεκροταφείο μπροστά και μου έλεγε εδώ είναι οι αδελφές μου. Εδώ δεν είναι τα κορίτσια;» ανέφερε.

 

Η επιδείνωση της υγείας της Τζωρτζίνας ήταν ραγδαία. Η μάρτυρας που μίλησε στο Φως στο Τούνελ για τις τελευταίες στιγμές του 9χρονου κοριτσιού, δεν μπορεί να πιστέψει μέχρι και σήμερα αυτή την τραγική εξέλιξη.

«Με την Τζωρτζίνα μιλάγαμε με βίντεο. Τελευταία φορά που μιλήσαμε, είναι την Κυριακή το μεσημέρι. Ήταν πεσμένη, γυρισμένη στο πλάι και υποτονική. Δεν είχα καλό προαίσθημα. Ραγδαία επιδείνωση. Νομίζω ότι αυτό δεν έχει συμβεί. Δεν το έχω ακόμα συνειδητοποιήσει» πρόσθεσε.

Read More

And More