Φωτεινή Ντεμίρη: «Δεν θέλω να μιλώ γι’ αυτό, δεν είχα συναίσθηση του τι γινόταν τότε»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε η Φωτεινή Ντεμίρη η οποία μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που πέρασε στα πρώτα χρόνια της ζωής της, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο το αντιμετώπισε.

«Από τα 7 άρχισαν οι εγχειρήσεις, το πρόβλημα πολύ νωρίτερα. Δεν θέλω να μιλώ πια άλλο για αυτό. Αυτό που θέλω να πω σε όσους αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα, εμένα αυτό με έκανε πιο δυνατή, μου έδωσε τον ατσάλινο χαρακτήρα που έχω, με έμαθε να πατώ στα πόδια μου που είχαν πρόβλημα τότε και δεν με εμπόδισε να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου», ανέφερε η Φωτεινή Ντεμίρη.

Και συμπλήρωσε για εκείνη την περίοδο: «Δεν μεγιστοποιούσα το πρόβλημα τότε, δεν είχα συναίσθηση του τι γινόταν τότε, δεν έχασα τίποτα από την παιδικότητά μου θεωρώ εγώ. Τότε δεν μπορούσα να χορέψω. Άκουγα την μουσική και χόρευα με τα χέρια μου… Οι δυσκολίες κάτι σου παίρνουν. Η κάθε δυσκολία έρχεται, αλλά πίσω της αφήνει ένα δώρο, το οποίο φανερώνεται μετά» εξομολογήθηκε η Φωτεινή Ντεμίρη καλεσμένη στην ΕΡΤ.

Read More

And More