Φωτεινή Πετρογιάννη για Μαραντίνη: «Όταν λες για προσωπικά δεδομένα, πώς μετά μοιράζεσαι τόσες λεπτομέρειες;»

Τα όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο Πρωινό αλλά και την ανακοίνωση που εξέδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου ως απάντηση σχολίασαν στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του, το πρωί της Πέμπτης 11/5.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Πρώτον, είναι ξεκάθαρο από το τελευταίο κομμάτι ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Θοδωρή Μαραντίνη. Μιλάει για συκοφαντικά ψεύδη, κάποια πράγματα που είπε ο κ. Μαραντίνης, τα θεωρεί εκείνη συκοφαντικά ψεύδη και διαστρέβλωση γεγονότων.

Αυτό που εγώ αντιλαμβάνομαι είναι ότι το βασικό πρόβλημα ανάμεσά τους δεν είναι το οικονομικό, αλλά το ότι υπάρχουν άλλες κοινωνικές αντιλήψεις που αφορούν στο μεγάλωμα των παιδιών. Άρα είναι όλα τα άλλα θέματα που αναφέρθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης».

«Μπορεί να είναι βαθύτερα και σημαντικότερα πράγματα, τα οποία ούτε έχει πει η Σίσσυ Χρηστίδου, ούτε ανέφερε χθες ο Θοδωρής Μαραντίνης στη συνέντευξή του. Μπορεί να είναι πράγματα που δε θα μάθουμε ποτέ και που έχουν φτάσει να συζητούν μέσα στις δικαστικές αίθουσες. Δεν σημαίνει ότι επειδή έχει κάνει μία τοποθέτηση η Σίσσυ ή ο Θοδωρής, γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει ειπωθεί μέσα στις δικαστικές αίθουσες» πρόσθεσε με τη σειρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη, ενώ η Άρια Καλύβα τόνισε μεταξύ άλλων, ότι δημοσιογραφικά ήταν μία μεγάλη επιτυχία, αλλά από την ανθρώπινη πλευρά θεωρεί ότι δεν είχε νόημα να συμβεί όλο αυτό.

 

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση η συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη και οι λεπτομέρειες που αποφάσισε να μοιραστεί μαζί σου και με τον κόσμο γιατί όταν ξεκίνησε αυτή η συζήτηση χθες, μίλησε για προσωπικά δεδομένα αναφερόμενος και στο δικό μας ρεπορτάζ για τη συνεπιμέλεια, έκανε λόγο για κατάργηση των προσωπικών δεδομένων.

Όταν λοιπόν λες για προσωπικά δεδομένα, πώς μετά μοιράζεσαι τόσο προσωπικές λεπτομέρειες που συμβαίνουν μέσα σε ένα σπίτι; Δεν έχει κανείς μας κάτι με κανέναν» πρόσθεσε η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία ήταν εκείνη που έκανε την αποκάλυψη τις προηγούμενες ημέρες για το ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης έχασε τη συνεπιμέλεια

Read More

And More