Φωτεινή Πετρογιάννη: «Ο σύντροφός μου σε ηλικία 35 ετών ανακάλυψε τυχαία τον δικό του καρκίνο»

Η εξομολόγηση του Σταύρου Θεοδωράκη στο «Στούντιο 4» για το πώς διαγνώστηκε με καρκίνο συζητήθηκε το πρωί της Τρίτης 31/1 στο Πρωινό. Η Φωτεινή Πετρογιάννη, αφού τόνισε πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε συχνά εξετάσεις ειδικά μετά από κάποια ηλικία, αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της σε ηλικία 35 ετών ανακάλυψε τυχαία τον δικό του καρκίνο.

«Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που βρίσκουν το θάρρος και τον τρόπο να επικοινωνήσουν το πρόβλημα υγείας τους. Είναι κι ένας άνθρωπος που είναι πάρα πολύ άμεσος, έχει μία ζεστασιά… Περνάνε έτσι το δικό τους μήνυμα προς τους ανθρώπους, που είτε αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα, είτε έχουν αφήσει την υγεία τους σε δεύτερη μοίρα» σημείωσε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Δεν ξέρεις και πού θα σε βρει. Κι εμένα ο σύντροφός μου, στα 35 ανακάλυψε τυχαία τον δικό του καρκίνο και τον αντιμετώπισε. Στα 35, τυχαία… Είχε έναν πόνο στον αυχένα, έκανε μια εξέταση που αφορούσε στον αυχένα και ανακάλυψε κάτι άλλο. Τυχαία, στα 35 του» συμπλήρωσε στη συνέχεια η Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα του Πρωινού και τόνισε: «Καλό είναι να επικοινωνούμε αυτά τα ζητήματα γιατί μπορούμε να σώσουμε ζωές».

«Αλήθεια; Δεν το ήξερα. Τι λες τώρα;» αποκρίθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Read More

And More