Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν έκανα τον γιο μου, ένιωθα ότι όλοι με κοιτούσαν»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος το απόγευμα της Πέμπτης 15/2 έδωσε το παρών στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια στη Βουλή.

Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ ήταν ένα από τα εκατοντάδες μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας που γιόρτασαν έξω από το κοινοβούλιο την υπερψήφιση του νομοσχεδίου, ενώ ακολούθησε γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Εγώ πάλι θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στη Στέλλα Μπελιά, διότι όταν γεννήθηκε ο γιος μου, νόμιζα ότι όλοι με κοιτάγανε και το μόνο σημείο που ένιωσα μία ζεστασιά ήταν όταν έλαβα ένα μήνυμα από τη Στέλλα που μου έλεγε: δεν είσαι μόνος σου», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε βίντεο που ανέβηκε στα social media από το εν λόγω γεύμα.

«Αμέσως μου έδωσε το τηλέφωνό της, την πήρα τηλέφωνο και ήταν ο άνθρωπος ο οποίος με συνέδεσε με όλους τους υπόλοιπους», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Το παρών στο γεύμα έδωσε και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μίλησε νωρίτερα, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη που του παρείχε ο Φώτης Σεργουλόπουλος όλο αυτό το διάστημα.

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος για όλους μας. Είδα έναν άνθρωπο που με ενέπνευσε, όταν τον είδα μία μέρα στην πρόβα με το παιδί του. Είχα τη χαρά και την τύχη να συνεργαστώ μαζί του. Είναι τιμή μου που μπορώ να λέω ότι είναι φίλος μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Read More

And More