Γενέθλια για τη Δανάη Μπάρκα – Η συγκίνηση on air με το βίντεο της γιαγιά της, Τούλας

Μια ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για τη Δανάη Μπάρκα, καθώς έχει τα γενέθλιά της.

Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη από το πρωί της Παρασκευής 1/11 δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές τόσο από τα αγαπημένα της πρόσωπα, όσο και από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Την πιο όμορφη έκπληξη για την Δανάη Μπάρκα την είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες στην εκπομπή, οι οποίοι δημιούργησαν ένα αφιερωματικό βίντεο με όμορφες στιγμές της, τόσο από την εκπομπή όσο και από την προσωπική της ζωή, με φίλους και συγγενείς όπου ο καθένας εκμυστηρεύτηκε την δική του ιστορία για τη Δανάη Μπάρκα.

Κατά τη διάρκεια της προβολής του βίντεο η Δανάη Μπάρκα συγκινήθηκε μόλις είδε την πολυαγαπημένη της γιαγιά, Τούλα μαζί με την μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου,  οι οποίες περιέγραψαν τις σκανταλιές που έκανε η ίδια σε στην παιδική της ηλικία.

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, νιώθω πολύ ωραία και πολύ χαρούμενη. Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου, εκτός από το 3 που μπήκε μπροστά. Είμαι χαρούμενη που μεγαλώνω και μου εύχομαι να μην αλλάξουν ποτέ οι φίλοι μου, οι συνεργάτες μου και οι αξίες που έχω πάρει από την οικογένειά μου». είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα. 

Read More

And More