Γενέθλια για τον Γιώργο Παπαδάκη – Η on air έκπληξη και η εντυπωσιακή τούρτα

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του θέλησαν να του κάνουν μία έκπληξη στο τέλος της εκπομπής. Έτσι, μία τούρτα σε σχήμα τηλεόρασης “εισέβαλε” στο πλατό και η ομάδα του τού τραγούδησε το παραδοσιακό τραγουδάκι. Ο γνωστός παρουσιαστής δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του.

“Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Με κάνατε να αισθανθώ ότι αυτή η οικογένεια, η οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει αυτά τα 30 χρόνια… Ήταν ένα μήνυμα που με συγκίνησε ιδιαίτερα, το έστειλε μία φίλη και λέει σε πρωτοείδα με μπιμπερό, σήμερα είμαι 30 ετών και το μωρό μου παίζει με το μπιμπερό. Να μου επιστρέψεις να πω και το παιδί σου, παιδί μου.

Όπως με ιδιαίτερη συγκίνηση δέχτηκα και ένα μήνυμα από την καθηγήτρια της φυσικής, την κυρία Ελένη Κοσμά, να είσαστε καλά και ευχαριστώ που με σκεφτήκατε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με κάνατε να νιώσω νέος και παραμένω νέος. Μετράω τα κεριά στην τούρτα αλλά η ψυχή μου και η καρδιά μου ένα δύο κεράκια υπολογίζω. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου”, ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Δες το βίντεο:

Read More

And More