Γη της Ελιάς: Το twitter τα «χώνει» στον Κουράκο και αναζητά τον νεκρό – Όσα έγιναν στο φινάλε του Β’ κύκλου

Γη της Ελιάς: Φινάλε με καταιγιστικές εξελίξεις για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του Mega.

Γη της Ελιάς – Οι εξελίξεις στο τελευταίο επεισόδιο του Β’ κύκλου

Ο Ισίδωρος καλεί τον Στάθη και του ζητάει συγγνώμη για την αρνητική στάση που κρατούσε απέναντί του τόσο καιρό. Η Αθηνά τηλεφωνεί συνεχώς στη Μαρία, αλλά εκείνη δεν απαντά, προκαλώντας την ανησυχία της.

Έτσι, αποφασίζει να φύγει επειγόντως για το Σούνιο. Όταν φτάνει εκεί καταλαβαίνει ότι είχε δίκιο που ανησυχούσε. Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης προετοιμάζει «χτύπημα» σε μια χρηματαποστολή. Ο Ορέστης και η Δήμητρα κάνουν βόλτα με το σκάφος κι εκεί αποκαλύπτεται η πραγματική του ταυτότητα.

Ο Στάθης, ο Φίλιππος και η Βασιλική πηγαίνουν για ψάρεμα παρέα με φίλους. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι μια ανέμελη στιγμή θα είχε τραγική κατάληξη.

Ο Ισίδωρος οργανώνει δεξίωση στο σπίτι του. Παράλληλα, εκτυλίσσεται η ληστεία στην χρηματαποστολή, η οποία τελικά μετατρέπει τη γιορτινή διάθεση σε μια αιματηρή ομηρία. Στην τελευταία σκηνή της σεζόν, ο αστυνόμος Κουράκος εισβάλλει στο σπίτι, ενώ ο Ισίδωρος οπλίζει το όπλο του, έτοιμος να σταθεί απέναντι από τους ληστές. Ο πυροβολισμός ακούγεται και οι τίτλοι τέλους πέφτουν και μας κρατούν σε αγωνία για τον Γ’ κύκλο της σεζόν.

Ποιος είναι νεκρός στη Γη της Ελιάς; 

Οι χρήστες στο twitter πάντως αναζητούν τον νεκρό στη δεξίωση του Ισίδωρου, ενώ τα «χώνουν» στον αστυνόμο Κουράκο για την αποτυχημένη επιχείρηση της αστυνομίας…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More