Γιάνης Βαρουφάκης: Η πρώτη εμφάνιση μετά την επίθεση στα Εξάρχεια

Ο Γιάνης Βαρουφάκης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Τρίτης 14/3, στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την επίθεση που δέχτηκε στα Εξάρχεια. Όπως θα δεις, τα τραύματα από τα χτυπήματα που δέχτηκε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 είναι εμφανή.

«Η εικόνα σας είναι σοκαριστική», σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης στον Γιάνη Βαρουφάκη. «Είμαι καλά. Έπρεπε να με δεις πριν από 24 ώρες. Οι άνθρωποι στον Ευαγγελισμό, τους οποίους πρέπει να ευχαριστήσω, έκαναν θαύματα. Νιώθω ότι έχω ξανανιώσει. Η μύτη είναι σπασμένη σε έξι σημεία», απάντησε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Λίγο αργότερα, περιγράφοντας τη στιγμή της επίθεσης, ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε: «Ήταν 7 άτομα αυτοί που μπήκαν μέσα στο εστιατόριο. Εγώ βγήκα μόνος μου έξω, ένας συγκεκριμένος, με έσπρωχνε και με χτυπούσε κι εγώ του είπα “προσπαθώ να σε τιμήσω, να ακούσω αυτά που θες και εσύ με χτυπάς;”. Τότε δέχτηκα τις γροθιές και όταν έπεσα στο πάτωμα τις κλωτσιές. Αλλά ήταν χειρουργικές. Ήταν μόνο στη μύτη… Το πρόσωπο του δράστη είναι χαραγμένο στη μνήμη μου» συμπλήρωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης υποστηρίζοντας ότι «ο πιτσιρικάς (ο 17χρονος που συνελήφθη) ήταν τσιλιαδόρος».

Στην ερώτηση, δε, γιατί ήταν χωρίς αστυνομικούς, ο κ. Βαρουφάκης απάντησε «νιώθω φυλακισμένος όταν πηγαίνω με αστυνομικούς».

Δες περισσότερα στο βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Read More

And More