Γιάννα Αγγελοπούλου: Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε

H Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη ήταν το πρόσωπο που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 21/6 καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Αυτός και ο Άλλος“.

Σε αυτή τη σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, η Γιάννα Αγγελοπούλου αποκάλυψε για πρώτη φορά τι περιέχει η ατζέντα που έχει πάντα μαζί της, ενώ μίλησε και τον πρώτο καιρό της σχέσης της με τον σύζυγό της Θόδωρο Αγγελόπουλο.

«Η ατζέντα είναι ο παραδοσιακός τρόπος για να κρατάω όλες μου τις σημειώσεις. Τι έχει γίνει, τι έχω να κάνω κτλ. Έχω φωτογραφίες των παιδιών μου και η πρώτη φωτογραφία είναι μια με τον Θόδωρο που είχαμε βγάλει τυχαία πριν καν γίνουμε ζευγάρι» είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου και συνέχισε, «Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος… Όταν είμαι ευχαριστημένη είναι και ο Θόδωρος….Η πρώτη μου σκέψη όταν τον είδα ήταν “Αυτός ο κρύος ο πλούσιος τι θέλει τώρα;”».

Σε ό,τι αφορά τι ήταν αυτό που την κέρδισε σε εκείνον, η Γιάννα Αγγελοπούλου είπε: «Αυτό που με κέρδισε είναι ότι έβλεπα από τότε ότι αισθανόταν ευχαριστημένος όταν ήμουν κι εγώ… Του είχα πει τον προβληματισμό μου για την κόρη μου Καρολίνα και τον χωρισμό μου και μου είχε πει ότι θα έχει την κόρη μου σαν δική του…. Βέβαια είχα άγχος αλλά ο Θόδωρος είναι ένας καλός πατέρας… Μεγάλωσε την Καρολίνα σαν πραγματική του κόρη και μετά ήρθαν και οι γιοι μας στη ζωή που είχαν την Καρολίνα σαν βασίλισσα».

Στη συνέχεια, η Γιάννα Αγγελοπούλου αποκάλυψε και τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της, αλλά και την κρίση που πέρασε ο γάμος της.

«Περάσαμε δύσκολες εποχές γιατί εντάξει ο Θόδωρος είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλά καλά, ξαφνικά βρέθηκε στη σκιά κι όλοι μιλούσαν για την Γιάννα. Κι εγώ όμως ασχολιόμουν αμέτρητες ώρες, δεν είχα μυαλό για τίποτα άλλο. Μια σχέση που είχαμε σφυρηλατήσει κι ήταν ισορροπημένη, ξαφνικά είχε φύγει. Αυτό συν το θέμα της υγείας μου, που ήρθε μόλις τελείωσαν οι Ολυμπιακοί. Πρέπει να έχεις το θάρρος να πεις το αντιμετωπίζω κι όχι ότι έτσι είναι η κατάσταση και χωρίζω.

Το ξεπεράσαμε για να λέγομαι ακόμα Γιάννα Αγγελοπούλου… Όταν μου είπαν έχεις αυτό και θα κοιτάξουμε να το προλάβουμε, ήταν οι πρώτες διακοπές που έκανα με τα παιδιά μου. Ο γιατρός φοβήθηκε, έλεγε ότι το αίμα της είναι σαν νερό. Πρέπει να την πάτε στο νοσοκομείο. Κοίτα λέω πόσα έχω περάσει και θα γίνει μια στραβή και θα φύγω τώρα με τα παιδιά μικρά. Φοβήθηκα, υπήρχε κίνδυνος για όλα» ανέφερε η Γιάννα Αγγελοπούλου.

 

Read More

And More