Γιάννα Τερζή: Αποκαλύπτει το γούρι που θα έχει μαζί της στη Eurovision, αλλά και τι της είπε ο μπαμπάς της για τη συμμετοχή της!

…Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει! Πλέον η μεγάλη στιγμή για να ξεκινήσει το party της Eurovision έχει αρχίσει να πλησιάζει. Οι Eurofan έχουν δώσει ραντεβού στις 12 Μαΐου στη Λισσαβόνα, όπου και ως γνωστόν θα λάβει χώρα ο φετινός διαγωνισμός.

Φυσικά, στην τελική ευθεία έχουν μπει πλέον κι όλες οι σχετικές προετοιμασίες και εδώ στην Ελλάδα, μιας και η Γιάννα Τερζή που έλαβε το… Eurovisionικό χρίσμα, θέλει και είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, προκειμένου να ζήσει το… “όνειρο”, το “Όνειρό” της!

Η νεαρή ερμηνεύτρια από ουτσάιντερ μπορεί να μεταμορφωθεί σε φαβορί και πραγματικά να καταφέρει να κάνει την μεγάλη έκπληξη ανεβάζοντας την χώρα μας ψηλά – παρά τις όποιες ενστάσεις, κρίσεις κι επικρίσεις έχουν ακουστεί -,μιας και ένα είναι σίγουρο. Έχει φωνή…

Άλλωστε, η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει, πως ποτέ και κανείς δεν μπορεί να ξέρει το τι ακριβώς θέλει κάθε χρόνο ο κόσμος της Eurovision, αφού έχουν υπάρξει χρονιές που έχουν αποθεωθεί ποπ κομμάτια και έχουν καταβαραθρωθεί οι μπαλάντες και τα πιο έθνικ και ιδιαίτερα ακούσματα και φυσικά και το αντίστροφο.

Με αιτία ,λοιπόν, το μεγάλο στοίχημα που έχει βάλει η Γιάννα Τερζή, πηγαίνοντας φέτος στην Eurovision με το “Όνειρό Μου”, παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στη ραδιοφωνική εκπομπή της στον “Party Fm 104”, η οποία και θα μεταδοθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 10.00 το πρωί.

Μία συνέντευξη κατά την διάρκεια της οποίας ειπώθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα. ΄Ετσι, για να πάρεις λατρεμένη μία μικρή γεύση, σου αποκαλύπτω δύο-τρία σημεία, όπου μας μιλά για τον μπαμπά της, τον υπέροχο Πασχάλη Τερζή, για το αν έχει… γούρι και για το αν θα το πάρει μαζί της στην Πορτογαλία, όπως επίσης και για το αν ο στόχος της είναι τι άλλο; Η πρωτιά!

Για τον πατέρα της Πασχάλη Τερζή και για την Eurovision: 
“…Κοίταξε, δεν είναι φανατικός της Eurovision, αλλά ξέρει πόσο σπουδαίο είναι για μένα και ότι ήταν το όνειρο μου! Μου στέκεται πάντα σε οτιδήποτε κι αν κάνω! Μάλιστα, το τραγούδι του αρέσει πάρα πολύ…”
Για το γούρι της: 
“…Το γούρι μου είναι το φυλαχτό μου που έχει γίνει αποκλειστικά για μένα και το έχω πάντα μαζί μου. Πιστεύω στον Θεό και στη δύναμη του ανθρώπου μέσα του…”
Για την συμμετοχή της στη Eurovision και για το “Όνειρο Μου”:
“…Όταν συμμετέχεις σε έναν διαγωνισμό, δεν πας για να βγεις δέκατος ή δωδέκατος… Το όνειρο μου είναι η πρώτη θέση… Έχω προσδοκίες και θέλω να είμαι όσο γίνεται καλύτερη…”
Αυτά και για ακόμα περισσότερα, βάλε το Σάββατο στις 10.00 το πρωί “Party Fm 104”!

Read More

And More