Γιάννης Αϊβάζης για Asia Express: «Ήταν ένας μικρός πόλεμος – Να βγουν να το πουν αυτοί που το κάνανε»

Καλεσμένος στο Πρωινό ΣουΣού βρέθηκε ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία του στο Asia Express στο οποίο συμμετείχε την περσινή σεζόν.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, υπήρξε ένας «πόλεμος» στο ριάλιτι, χωρίς ωστόσο να θέλει να μετονομάσει πρόσωπα και καταστάσεις για όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες. 

«Δεν είδατε τίποτα. Υπήρξαν πράγματα πάρα πολύ ωραία και πράγματα πάρα πολύ δύσκολα. Υπήρξαν τραυματισμοί, ίντριγκες για διάφορους λόγους», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Και πρόσθεσε με αινιγματικό ύφος: «Υπήρξε ένας μικρός πόλεμος. Μου άφησε μία πικρία, ισχύει. Ήταν κάτι που θα έπρεπε να βγουν να το πουν αυτοί που το κάνανε.

Ας μείνει εκεί πέρα, είναι κάτι που πέρασε αλλά δεν ξεχάστηκε – για εμένα τουλάχιστον – είναι μία από τις χειρότερες εμπειρίες που έζησα σε αυτό το πράγμα, μένει εκεί, ας το αφήσουμε γιατί πέρασε, δεν ξεχάστηκε σίγουρα. Αυτός είναι και ο λόγος που φαινόταν ότι ξενέρωσα σε αυτό το υπέροχο παιχνίδι», απάντησε για το Asia Expres ο Γιάννης Αϊβάζης. 

Read More

And More