Γιάννης Αϊβάζης για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν θα πάω καλεσμένος στο Πρωινό, είμαι θυμωμένος»

Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», τονίζοντας πως πλέον δεν ασχολείται με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις σε σειρές, καθώς πλέον τον έχει απορροφήσει η σκηνοθεσία.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε πως δεν θα πάει καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα επειδή είναι θυμωμένος, ενώ ανέφερε πως έχει κινηθεί νομικά για ψεύτικα δημοσιεύματα που αφορούσαν το παιδί του.

«Για το «Πρωινό» και βέβαια μιλήσαμε. Είπαμε τα υπέρ και τα κατά σε γενικές γραμμές. Κατά δεν βρίσκαμε, βρήκαμε μετά», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης για την εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, και συνέχισε:

«Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένος, όχι με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά είμαι ακόμα θυμωμένος με την κατάσταση αυτή. Άλλωστε είμαι άνθρωπος που δεν πολυβγαίνω στα κανάλια».

 

«Όταν διεκδίκησα τη Μαρία Κορινθίου ήμουν σε σχέση, όπως και εκείνη. Αυτό που συνέβη με τη Μαρία ήταν πολύ κεραυνοβόλο. Πρώτα χωρίσαμε από τις σχέσεις μας και μετά φιληθήκαμε. Όταν την είδα είπα “αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου”» τόνισε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Read More

And More