Γιάννης Μάρκου: «Τα πλήγματα είναι περισσότερα από 15 – Είχε θανατηφόρο πρόθεση ο δράστης» λέει ο δικηγόρος του

Στο «Καλύτερα δε γίνεται» και στη Ναταλία Γερμανού μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου 29/10 ο δικηγόρος του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, κ. Γιάννης Μαρακάκης. Ο επιχειρηματίας δέχτηκε επίθεση με 15 μαχαιριές από 25χρονο άνδρα σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη τα ξημερώματα της Παρασκευής και νοσηλεύεται σε καταστολή στο νοσοκομείο.

«Νομίζω ότι τα πλήγματα που δέχτηκε ο Γιάννης Μάρκου από το μαχαίρι είναι περισσότερα από 15. Το κρίσιμο δεν είναι ο αριθμός, αλλά τα σημεία στοχευμένα ο δράστης έπληξε τον άτυχο Γιάννη, που τελικά στάθηκε τυχερός επειδή έσπευσε ο ένας από τους φίλους του ο οποίος τον πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο. Γλιτώσαμε τα χειρότερα.

Οι γιατροί είπαν ότι υπήρχε ακατάσχετη αιμορραγία διότι το βασικό χτύπημα ήταν στην αρτηρία του μηρού και γύρω από αυτή. Άρα ο δράστης είχε θανατηφόρο πρόθεση. Είναι δεδομένο αυτό. Χτυπούσε με επαγγελματικό τρόπο» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μαρακάκης στον Alpha.

«Ο Γιάννης Μάρκου είναι ένας άνθρωπος ψηλός, γυμνασμένος κι έχει αρκετά κιλά, είχε τοποθετήσει με τέτοιον τρόπο τα χέρια του ώστε γλίτωσε τα χειρότερα γιατί έγινε προσπάθεια να χτυπηθεί και στο συκώτι και στα πλευρά. Χτυπήθηκε κι εκεί, αλλά όχι καίρια» πρόσθεσε στη συνέχεια ο δικηγόρος του 60χρονου επιχειρηματία.

Όπως σημείωσε ο δικηγόρος, ακόμα ερευνάται αν η παρέα του δράστη βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί με τον επιχειρηματία πριν την επίθεση, αλλά και ο λόγος της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Μαρακάκη, ο Γιάννης Μάρκου βρίσκεται ακόμη σε καταστολή, καθώς ακολουθεί ακόμα ένα σοβαρό χειρουργείο που πιθανόν να γίνει απόψε το βράδυ ή αύριο το πρωί, ενώ ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό.

Read More

And More