Γιάννης Μπέζος: «Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις – Δεν αναλώνομαι σε ανοησίες»

Ο Γιάννης Μπέζος με αφορμή τον ρόλο του στην παράσταση «Οικόπεδα με Θέα» μίλησε στην εκπομπή «Δύο Στη 1» και στην Έρη Βαρδάκη.

Σχολιάζοντας την υπόθεση του έργου και τον ανταγωνισμό των ανθρώπων για την επιτυχία, ο Γιάννης Μπέζος ξεκαθάρισε πως ουδέποτε θέλησε να απασχολήσει τα ΜΜΕ με την προσωπική του ζωή, αποφεύγοντας τις δημόσιες σχέσεις στον χώρο του.

«Δεν είμαι καθόλου κοσμικός, ούτε με ενδιαφέρουν αυτά. Έχω αρκετή προβολή και το βλέπω από το έργο μου, το οποίο είχε μόχθο, ρίσκο και τίμημα. Από τη στιγμή που αποφασίζεις να εκτεθείς, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα», ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος.

Και πρόσθεσε: «Δεν ενδιαφέρει καθόλου τι λένε για εμένα, αρκεί να λένε σωστά το όνομά μου. Το τι θα πάρω στα σοβαρά το επιλέγω εγώ. Όχι τη φήμη, είμαι απόμακρος, το επιβεβαιώνω. Δεν αναλώθηκα στις ανοησίες γιατί οι δημόσιες σχέσεις στον καιρό μου ήταν πάρα πολύ δυνατές κυρίως μέσα από τα περιοδικά. Εμένα η αγωνία μου τότε ήταν να επιβιώσω σαν άνθρωπος στο θέατρο και στην τηλεόραση και το κατάφερα με πολύ μικρά και σταθερά βήματα χωρίς αυτά τα γύρω γύρω, τα οποία είναι ανοησίες. Δεν έχουν κανένα νόημα», ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος στην ΕΡΤ.

Read More

And More