Γιάννης Μπέζος: «Δεν θα συνεχιστεί του χρόνου η εκπομπή στο Open»

Για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής, την αφοπλιστική του ειλικρίνεια αλλά και τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα μίλησε ο Γιάννης Μπέζος στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και στην Πολυξένη Καραμίχα.

«Δε με δυσκόλεψε κάτι στην αρχή της καριέρας μου. Δεν έμεινα ποτέ άνεργος αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπήρχε το πρόβλημα. Αν έμεινα άνεργος, έμεινα μια φορά αλλά, δε μετράει. Αυτό δε σημαίνει ότι ξεκίνησα να κάνω τον πρωταγωνιστή. Ξεκίνησα από πάρα πολύ χαμηλά», ανέφερε για τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική ο Γιάννης Μπέζος και συνέχισε,

«Η επιτυχία δε χορταίνεται. Το λέω με το σκεπτικό ότι ξεκινάς το επόμενό σου βήμα σαν να ξεκινάς τώρα. Αυτό είναι και το σκεπτικό που μας κρατάει νέους και μας δίνει έναν ενθουσιασμό γιατί ο ενθουσιασμός είναι χαρακτηριστικό των νεοτέρων. Οι μεγάλοι έχουν μόνο απόψεις, εγώ προτιμώ να μην έχω καμία άποψη και να είμαι γεμάτος ερωτηματικά».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Μπέζος αποκάλυψε πως η εκπομπή που παρουσίαζε στην ΕΡΤ δε θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν καθώς θα πρωταγωνιστεί σε μια νέα σειρά του Mega. 

«Αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Δε λέω ψέματα στον εαυτό μου πρώτα, απ’ όλα. Συνηθίζεται πολύ να δουλευόμαστε μεταξύ μας, όχι μόνο στον χώρο μας, αλλά στη χώρα μας γενικά μας, αρέσει να δουλευόμαστε μεταξύ μας. Εμένα δε μου αρέσει καθόλου. Προτιμώ να λέω τη δική μου αλήθεια αλλά να αισθάνομαι έντιμος» είπε τέλος ο Γιάννης Μπέζος για την αφοπλιστική ειλικρίνειά του που πολλές φορές έχει παρεξηγηθεί.

Read More

And More