Γιάννης Μπέζος: «Υπήρξα αδιάφορος με την κόρη μου – Μου παραπονέθηκε και το κατάλαβα»

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα του Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Mega.

Ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας για την κόρη του, Ηρώ Μπέζου, παραδέχτηκε πως αρκετές φορές παραμέλησε τον ρόλο του ως πατέρας, εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

«Θυμάμαι την μέρα που γεννήθηκε, δεν υπάρχει τίποτα άλλο από εκεί και πέρα. Όλα τα άλλα πριν διαγράφονται. Είναι μία πολύ μεγάλη στιγμή και ταυτόχρονα μια μεγάλη ευθύνη γιατί βλέπεις ένα πραγματάκι του οποίου του μέλλον εξαρτάται περισσότερο από εσένα», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Για τον ρόλο του ως πατέρας: «Δεν έχω υπάρξει καθόλου αυστηρός. Επιεικής ήμουν. Ίσα ίσα μερικές φορές ήμουν και αδιάφορος, όχι εσκεμμένα, λόγω της δουλειάς μου, αλλά το… ψηλομπάλωσα κάνοντας την αυτοκριτική μου διότι ήμουν υποχρεωμένος να το κάνω. Αν θέλω να θεωρούμαι ένας καλός πατέρας αυτό έπρεπε να κάνω και όχι δήθεν ότι ενδιαφέρομαι», πρόσθεσε ο Γιάννης Μπέζος.

Και εξομολογήθηκε: «Μου παραπονέθηκε ότι δεν την ακούω και το κατάλαβα. Έπρεπε να συμπλεύσω, ήμουν λίγο μακριά. Τα συζητάμε τα πράγματα ανοιχτά και δεν τα κρύβουμε κάτω από το χαλί», είπε ο Γιάννης Μπέζος καλεσμένος στο Night Out.

Read More

And More