Γιάννης Μποσταντζόγλου: Έξαλλος με τους δημοσιογράφους! “Δεν θα κατεβάσω και τα βρακιά μου για να μπορέσω να κάνω την δουλειά μου”…

Έξαλλος να πω; Εκτός εαυτού να πω; Ταύρος σε υαλοπωλείο να πω; Ότι και να πω μάλλον δεν θα είναι αρκετό για να μπορέσω να σου περιγράψω λατρεμένη την κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου!

Ο γνωστός και χαρισματικός η αλήθεια είναι ηθοποιός, χθες το βράδυ πραγματικά βγήκε εκτός εαυτού μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες, με αποτέλεσμα να έχει μία απίστευτη έκρηξη, η οποία φυσικά άφησε κι άφωνους όλους τους ρεπόρτερ και τους οπερατέρ που εκείνη την ώρα βρισκόντουσαν ενώπιον του.

Τι ακριβώς έχει συμβεί; Σύμφωνα με τα όσα έδειξε σήμερα το πρωί το “Happy Day”, οι δημοσιογράφοι πέτυχαν τον Γιάννη Μποσταντζόγλου μετά το τέλος μίας θεατρικής παράστασης και εννοείται πως έσπευσαν να του πάρουν δηλώσεις… Μόνο που αυτές οι δηλώσεις δεν αφορούσα στην παράσταση, αλλά όοοολα τα παρατράγουδα που έχουν δημιουργηθεί στον… σεμνό και ταπεινό (λέμε τώρα) κόσμο της εγχώριας σόου-μπιζ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός άρχισε να παίρνει “ανάποδες” και να “φορτώνει”, όταν οι δημοσιογράφοι ξεκίνησαν να τον ρωτούν και πάλι για τις δηλώσεις της Δήμητρας Παπαδήμα που αφορούσαν στο Νίκο Σεργιανόπουλο και στη συνέχεια για το περιστατικό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου. Ο Γιάννης ,λοιπόν, πήρε το όπλο του κι άρχισε να πυροβολεί προς όλες τις κατευθύνσεις! Ιδού οι δηλώσεις και τα όποια συμπεράσματα, δικά σου λατρεμένη!

“…Μην το ξαναρχίσουμε αυτό γιατί δεν θα σας απαντήσω και θα πάρω ανάποδες! Τίποτα άλλο; Για την παράσταση ή για κλειδαρότρυπες θα μιλάμε; Είναι πράγματα που τα ανάγεται σε θέματα χωρίς να έχουν τόση μεγάλη σημασία. Θέλετε να πούμε τώρα για τη γυναίκα μου, για τη θεία μου…

Όλα αυτά γίνονται αναπαραγωγή από ποιους; Από τα τσόλια τα πρωινάδικα! Μονίμως αναπαράγετε μ…ς! Η δουλειά σας ποια είναι, το ντετεκτιβιλίκι; Να μη ρωτάτε με τόσο ζήλο για βλακείες! Μη με ρωτήσετε τι βρακί φοράω! Δεν θα κατεβάσω τα βρακιά μου για να κάνω αυτή τη δουλειά που κάνω…”

Read More

And More