Γιάννης Σπαλιάρας: “Αν μάθετε τι έχει συμβεί στο Survivor, θα αλλάξετε γνώμη για κάποιους”

Καλεσμένος στην εκπομπή DOT βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του στην υποκριτική αλλά και για την εμπειρία του στο Survivor το 2017. Μάλιστα, ο Σπαλιάρας τόνισε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως συνέβησαν πράγματα στον Άγιο Δομίνικο που αν τα μαθαίναμε, τότε θα άλλαζε η άποψή μας για κάποιους αρκετά αγαπητούς παίκτες.

«Θεωρώ ότι ο κόσμος με έμαθε καλύτερα και με συμπάθησε στο Survivor. Στην Ελλάδα με γνωρίζανε, αλλά δεν ξέρανε… ποιος είμαι, δεν ξέρανε τον χαρακτήρα μου. Το Survivor για μένα ήταν μια ευλογία, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και περπατάω έξω και με σταματάνε και μου ζητάνε φωτογραφίες, αυτό δεν αγοράζεται με τίποτα. Η αγάπη του κόσμου είναι ότι πιο όμορφο συνέβη στη ζωή μου. Νομίζω ότι παγιδευόμαστε στα στερεότυπα και μέσα από το Survivor μου δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξω ποιος είμαι και μάλλον αυτό άρεσε στον κόσμο», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έχουν συμβεί πράγματα στο Survivor που δεν τα μάθατε ποτέ. Νομίζω ότι κανείς δεν θέλει να εκθέσει κάποιον μετά από τόσο καιρό. Αν τα βλέπατε η γνώμη σας για κάποιους, αρκετά αγαπητούς, θα άλλαζε».

 

Read More

And More