Γιάννης Σπαλιάρας: Μιλά στο «Μαζί σου» για την περιπέτεια της υγείας του [video]

Γιάννης Σπαλιάρας: Μιλά στο «Μαζί σου» για την περιπέτεια της υγείας του [video] | tlife.gr

Δύσκολα είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τον Γιάννη Σπαλιάρα, αφού νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ιράν. Ο γνωστός ηθοποιός ταλαιπωρείται από έναν ιό και έχει υψηλό πυρετό. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» και στη δημοσιογράφο Ελένη Ευσταθίου αναφέροντας:

«Κάποιος ιός είναι με πυρετό, αδυναμία και ζαλάδα. Έχω πάρει αρκετά φάρμακα, είμαι ήδη καλύτερα. Δεν ξέρω πώς αρρώστησα. Εντάξει, έρχομαι σε επαφή με πολλούς ανθρώπους, είμαι πολύ κοινωνικός γενικά, δίνω χέρι σε ανθρώπους, μαϊμούδες, άλογα. Βρίσκομαι στο Qeshm Island, είναι ένα νησάκι στον περσικό κόλπο, είναι συνέχεια καλοκαίρι εδώ. Όταν φύγαμε από την Τεχεράνη χιόνιζε και ήρθαμε εδώ και είναι περίπου 25 βαθμοί. Τώρα, από -5 στους 25 είναι σοκ, γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε έτσι τόσο μεγάλη απόκλιση και σε πολλές άλλες χώρες».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ταξίδεψε στο Ιράν για επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο αυτή η περιπέτεια της υγείας του δεν θα τον αφήσει πίσω στα γυρίσματα, αφού, όπως υποστηρίζει, η παραγωγή λειτουργεί με κινηματογραφικούς χρόνους.

READ more