Γιάννης Στάνκογλου στο Tlive: «Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι μία χαρά παλικάρι, το Εθνικό μπορεί να έχει πάθει υπερκόπωση»

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται το μυστήριο γύρω από τον ηθοποιό Λεωνίδα Κακούρη, μετά την αποχώρησή του από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Βασιλιάς Ληρ». Λάδι στη φωτιά έριξε και το αποκλειστικό βίντεο του TLIFE.GR, μέσα από το σπίτι του, που ανήρτησε ο ίδιος, αποσύροντάς το λίγη ώρα μετά.

Τα σενάρια σχετικά με τα αίτια που κατέβασαν από τη σκηνή τον γνωστό ηθοποιό φουντώνουν. Ο ίδιος τις τελευταίες ώρες έχει εξαφανιστεί, ενώ από το περιβάλλον του διαρρέεται ότι βρίσκεται σε αφωνία…

Η εκπομπή T-live ήρθε σε επικοινωνία με τον Γιάννη Στάνκογλου, συμπρωταγωνιστή του στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο. «Ο Λεωνίδας είναι μια χαρά παλικάρι. Το Εθνικό μπορεί να έχει πάθει υπερκόπωση και κάποιοι άνθρωποι, δε ξέρω, δεν έχω μιλήσει με τον Λεωνίδα και προφανώς για να φύγει ο Λεωνίδας από μια παράσταση κάτι σοβαρό έχει συμβεί» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha επικοινώνησε με συναδέλφους του Λεωνίδα Κακούρη. Όλοι τους μιλούν για ένα υπόδειγμα επαγγελματία, αδυνατώντας να εξηγήσουν τι συμβαίνει στον καταξιωμένο καλλιτέχνη.

«Είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός και ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Τον είδα πριν τις γιορτές και ήταν πολύ δοσμένος στο ρόλο που είχε να παίξει και στο βασιλιά Ληρ αλλά ο Λεωνίδας είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι πάρα πολύ επαγγελματίας και στο γύρισμα πολύ συγκεντρωμένος, πολύ διαβασμένος και μετά πήγαινε στην πρόβα του όπως κάνουμε όλοι όσοι έχουμε θέατρο. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος και αυτό που έκανε το έκανε με πολύ αγάπη. Είναι ένας άνθρωπος που ο,τι κάνει το κάνει με πολλή αγάπη και με πολλή φροντίδα και με πολύ μεράκι» σημείωσε η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα.

Το βίντεο που προκάλεσε αίσθηση και η ανάρτηση με τα μπλοκ

Στο βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το TLIFE.GR, φαίνεται το σπίτι του Λεωνίδα Κακούρη ανάστατο, σαν να έχει διαρρηχθεί. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο πεσμένο, πράγματα πεταμένα παντού. Τα πιάτα στον νεροχύτη ξεχειλίζουν, ενώ στο τραπέζι του σαλονιού διακρίνονται ανακατεμένα προσωπικά αντικείμενα του γνωστού ηθοποιού.

Στο βίντεο, που προκάλεσε αίσθηση σε όλους όσοι το είδαν, ακούγεται η φωνή του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος φαίνεται να είναι μόνος του σπίτι και να μιλά στη σκυλίτσα του….

Μια ημέρα πριν ανεβάσει το βίντεο, που τελικά κατέβηκε, ο γνωστός ηθοποιός είχε κάνει ακόμη μια ανάρτηση. Πρόκειται για μια φωτογραφία του ίδιου και της αγαπημένης του σκυλίτσας μέσα από το αυτοκίνητο, με τον γνωστό ηθοποιό να σημειώνει: «Η χρόνια Λινακι μου ξεκίνησε με 3 block … Τσε συνεχιζομε !!! Καλημέρα».

Πλέον η ανάρτηση μοιάζει να ήταν προφητική, αφού ο αγαπημένος καλλιτέχνης μιλά για μπλοκ σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του. Ήταν μια ημέρα πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με την απομάκρυνσή του από την παράσταση και τον ίδιο να απαντά με το βίντεο που κάνει λόγο για τοξικούς ανθρώπους…

Read More

And More