Γιάννης Τσιμιτσέλης: Εμφανίστηκε στην εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη

Από τη μέρα που ανακοινώθηκε πως η Βάσω Λασκαράκη θα αναλάβει την παρουσίαση της νέας εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Τhe Break», όλοι τη ρωτούσαν αν θα δούμε καλεσμένο σε αυτή τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Τσιμιτσέλη, το ίδιο και εκείνον. Η ερώτηση αυτή συνεχίστηκε να γίνεται στους δυο ηθοποιούς μέχρι και πριν λίγες ημέρες που η Βάσω Λασκαράκη αντέδρασε λέγοντας πως δεν μπορεί να απαντά άλλο σε τέτοιες ερωτήσεις.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά, στην εκπομπή «Στούντιο 4» η Βάσω Λασκαράκη δήλωσε, «Εκεί που – δεν εκνευρίστηκα- αλλά είπα, “ωχ μωρέ”, ήταν στην πρεμιέρα του Αιμίλιου Χειλάκη που είχα πάει και με ρώτησαν αν θα καλέσω στην εκπομπή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Το θεωρώ λίγο άκομψο, δεδομένου του ότι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι στις ζωές μας, να ασχολούνται με τέτοιο ζήλο συνεχώς με τα ίδια και τα ίδια. Θεωρώ ότι δεν είναι κομψή ερώτηση. 

Όπως δε ρωτάμε μια γυναίκα που δεν έκανε παιδιά, γιατί δεν έκανε παιδιά, έτσι κι αυτό, ας μπει λίγο στο political correct. Οι ζωές μας έχουν προχωρήσει. Εννοείται πως δεν κρυβόμαστε, έχουμε υπάρξει ζευγάρι, έχουμε ένα παιδί μαζί αλλά οκ. Τώρα, να με ρωτάνε συνέχεια αν θα έρθει ο Γιάννης στην εκπομπή… Λες και δεν υπάρχουν άλλοι καλεσμένοι.

Κι αν ποτέ έρθει ο Γιάννης στην εκπομπή, θα καθίσουμε να σας πούμε τι έγινε και τι δεν έγινε. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας» είπε η Βάσω Λασκαράκη. (δες εδώ το σχετικό βίντεο)

Το μεσημέρι της Κυριακής 3/12 όμως, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμφανίστηκε τελικά στην εκπομπή της πρώην συζύγου του. Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής The Break βρέθηκε στο θέατρο όπου ανεβαίνει η θεατρική παράσταση «Για μια ζωή» στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός, και όπως όλοι οι συνάδελφοί του, έτσι κι εκείνος απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις.

Μια από αυτές μάλιστα, ήταν και το αν “ο έρωτας με έρωτα περνάει”, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να απαντά, «Αναλόγως. Και με φίλους μπορεί να περάσει. Γενικά με ανθρώπους γύρω σου».

Ενώ στη συνέχεια με αφορμή την απάντηση που έδωσε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για την αντίδραση που είχε όταν συνάντησε ξανά μια πρώην του, η Βάσω Λασκαράκη είπε, «Α, όχι παιδιά, αυτά με τα μπλεξίματα με τις οικογένειες, με τους πρώην, τους νυν, μπες – βγες, δε τα μπορώ, με ταράζουν».

Read More

And More