Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλά για την Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιώργο Κιμούλη – Θα συνεργαζόταν μαζί του;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Τετ α τετ” με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος και ένα απόσπασμα της συνέντευξης που θα προβληθεί αύριο στον Alpha Κύπρου, πρόβαλε το “Καλύτερα δε γίνεται“.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο σοβαρό θέμα της επικαιρότητας σχετικά με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και μίλησε για την αποκάλυψη της συντρόφου του, Κατερίνας Γερονικολού, για τη λεκτική βία που υπέστη από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

“Αυτή την ιστορία, τα σκηνικά, τα ήξερα εδώ και καιρό. Το είχαμε συζητήσει αυτό, είχαμε μιλήσει για εκείνη την περιοδεία και τη συνεργασία που είχαν κάνει. Μου είχε πει διάφορα περιστατικά, που δεν θέλω να τα εκθέσω συγκεκριμένα, όταν θελήσει η Κατερίνα θα το κάνει μόνη της. Αλλά όταν ήρθε η ώρα και η στιγμή για το αν θα έπρεπε να το κάνει, σαφέστατα και ήμουν στο ναι. Ότι πρέπει να γίνει.

Σέβομαι πάρα πολύ τον Γιώργο Κιμούλη, θεωρώ ότι είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, αλλά αυτό μόνο του δεν μετράει. Δεν αρκεί αυτό. Όχι, δεν θα συνεργαζόμουν στο μέλλον μαζί του. Όχι, δεν έχει να κάνει η Κατερίνα με αυτό. Δεν υπάρχει λόγος, ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος”, ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δες το βίντεο:

Read More

And More