Γιάννης Τσορτέκης: «Ένιωσα ταραχή και αναγούλα όταν πήρα τον ρόλο του Χαράλαμπου στο Maestro»

Ο Γιάννης Τσορτέκης, ο οποίος υποδύεται τον κακοποιητή σύζυγο στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega, «Maestro», μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στον Νίκο Συρίγο για το πώς θα… διαχειριστεί το γεγονός ότι όλη η Ελλάδα θα τον μισεί για τον ρόλο του, για το κίνημα Metoo και τα παιδιά του.

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν σωματική. Με έπιασε μία ταραχή και μία αναγούλα αυτόματα. Με τάραξε πάρα πολύ. Προσπαθώ να το διαχειριστώ, γιατί στα λόγια καλά είναι, αλλά στην πράξη… Έχω κάνει προϋπολογισμό, θα κλειστώ μέσα, θα κλειδωθώ στο σπίτι μου», είπε ο Γιάννης Τσορτέκης για τον ρόλο του Χαράλαμπου.

«Μπαίνω στη διαδικασία να “δικαιολογώ» οποιονδήποτε γιατί δεν είμαι άγιος και όλα είναι υπό συνθήκες. Ο Χαράλαμπος με μία άλλη Μαρία μπορεί να μην ήταν αυτός. Η Μαρία δεν έχει ευθύνη που τρώει ξύλο από τον Χαράλαμπο. Δεν δικαιολογείται, δεν δικαιολογώ τις πράξεις του, αλλά θέλω να δω γιατί φτάνει ο άνθρωπος σε αυτό το σημείο» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Για το κίνημα MeToo και τις καταγγελίες περί κακοποίησης στο θέατρο και στην τηλεόραση ο Γιάννης Τσορτέκης δήλωσε πως «δεν είναι σημαντικότερο αυτό που έκαναν αυτοί οι 3 ηθοποιοί από αυτό που κάνουν άλλοι 3 που δεν φαίνονται. Η λειτουργία του #MeToo έχει εφαρμοστεί στο χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου, υπάρχουν όμως κι άλλοι χώροι που συμβαίνει αυτό».

Δες παρακάτω όλη τη συνέντευξη του Γιάννη Τσορτέκη:

Read More

And More