Γιάννης Βαρδής για Αντώνη Βαρδή: «Με τον πατέρα μου δεν γνωριζόμασταν καθόλου, ήμασταν δύο ξένοι, ξανασυστηθήκαμε»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκαν το Σάββατο 11/2 ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του, Νατάσα Σκαφίδα. 

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε από καρδιάς για τον πολυαγαπημένο του πατέρα, Αντώνη και το χάσμα που υπήρχε ανάμεσα στους δυο τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

O Γιάννης Βαρδής σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Όταν χώρισαν οι γονείς μου, δεν έμεινα αμέσως με τον μπαμπά μου. Πέρασαν αρκετά χρόνια. Δηλαδή οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν περίπου έξι χρονών, μέχρι τα 18 μου ζούσα με την μητέρα μου και μετά άρχισα να ζω με τον πατέρα μου. Ξανασυστηθήκαμε. Δεν γνωριζόμασταν καθόλου, ήμασταν δυο ξένοι. Τα δυο πρώτα χρόνια ήταν πάρα πολύ δύσκολα γιατί πίστευε ότι είμαστε όμοιοι σαν προσωπικότητες και δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ. Ένιωσα φοβερά πιεσμένος σε πολλά πράγματα».

«Ήταν όμως προς τιμήν του γιατί κάποια στιγμή με έπιασε και μου είπε, “κοίταξε να δεις, εγώ είμαι ένας άνθρωπος με πάρα πολλά ελαττώματα και έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου και προσπαθώ να σε κάνω να μου μοιάσεις. Είναι τεράστιο λάθος και σε αφήνω ελεύθερο”. Από εκείνη τη στιγμή και μετά άλλαξαν όλα προς το καλύτερο», ανέφερε ο Γιάννης Βαρδής.

«Εκεί γίναμε φίλοι, εκεί γνωριστήκαμε, εκεί είπαμε τα πάντα και ζήσαμε μαζί για 25 χρόνια. Δηλαδή ήταν αρκετά τα χρόνια και ήταν μοναδικά. Ήμουν τυχερός να ζήσουμε τόσα χρόνια μαζί», πρόσθεσε επίσης ο Γιάννης Βαρδής.

Read More

And More