Γιάννης Ζουγανέλης: Η on air συνάντηση με τον Νίκο Συρίγο, μετά τις φήμες ότι διατηρεί σχέση με την κόρη του

Ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο δημοφιλής καλλιτέχνης συναντήθηκε «τηλεοπτικά» με τον Νίκο Συρίγο, μετά τις φήμες ότι ο δημοσιογράφος διατηρεί σχέση με την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ο Νίκος Συρίγος παρακολούθησε τη συνέντευξη, κάνοντας και εκείνος ερωτήσεις στον Γιάννη Ζουγανέλη και ακούγοντας προσεκτικά όσα απαντούσε, με την κάμερα να καταγράφει τις αντιδράσεις του.

 

Μάλιστα, στην αρχή της συνέντευξης ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Νίκος Συρίγος αντάλλαξαν μια σφικτή αγκαλιά.

«Η Ελεονώρα είναι ένα χαρισματικό παιδί και όπως όλα τα παιδιά του κόσμου, αν τους επιτρέψεις, ανθίζουν. Έχω νιώσει πολλές φορές τα παιδιά να καταπιέζονται και να αγνοούνται. Πετάνε για παράδειγμα ένα tablet και εκείνα μπαίνουν σε μία άλλη διάσταση, δεν το λέω για να κρίνω. Εγώ, χωρίς να τους κουνήσω το δάχτυλο, έμαθα στο παιδί μου ότι δεν συγκρινόμαστε μεταξύ μας, η σύγκριση μας κάνει ατομιστές ενώ η έλλειψή της μας βάζει στη διαδικασία να ανακαλύψεις την μοναδικότητά σου», υπογράμμισε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Για τις στιγμές που του ζητούσαν να σχολιάσει τις αποφάσεις και την προσωπική ζωή της κόρης του, ο καλλιτέχνης επεσήμανε πως, «Με ενοχλεί όταν δεν υπάρχει διακριτικότητα. Δεν είναι καλό να βάζεις τον οποιοσδήποτε πατέρα να απολογείται για το πώς ισορροπεί το παιδί του στην κοινωνία. Η ισορροπία είναι και μεγάλη τύχη».

Read More

And More