Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αποχώρηση από τα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς» – Αντίστροφη μέτρηση για τη γέννηση του παιδιού του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποχώρησε πρόωρα από τη σειρά, Γη της Ελιάς στο Mega λίγο πριν γίνει πατέρας, καθώς με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. 

Τις πρώτες πληροφορίες πίσω από την αποχώρηση του Γιώργου Αγγελόπουλου μετέφερε στο Πρωινό Σου Σου ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Αυτό που κυκλοφορεί εδώ και καμία εβδομάδα είναι ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα συνεχίσει στη Γη της Ελιάς. Ο ρόλος του θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο, δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν», ανέφερε αρχικά για την αιφνίδια αποχώρηση.

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρώτα ενημερώθηκε από τις διαρροές και μετά έγινε μια επικοινωνία. Έχει ενημερωθεί ότι ο ρόλος του ολοκληρώνεται. Το συμβόλαιό του έληγε τον Απρίλιο, ήταν να ανανεωθεί και αυτό πίστευαν και οι συντελεστές της σειράς ότι ο ρόλος του θα συνεχίσει», ανέφερε το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην πρωινή εκπομπή του Open.

Από μεριάς του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει απαντήσει δημόσια για τη συνεργασία του με την πετυχημένη σειρά του Mega, ενώ για την ώρα προτεραιότητα έχει η προσωπική του ζωή και το πρώτο του παιδί που σύντομα έρχεται στον κόσμο.

Read More

And More