Γιώργος Αγγελόπουλος: Μιλά για εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση – «Μας ήρθε λίγο ξαφνικά»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Χαμογέλα και Πάλι με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Ο νικητής του πρώτου Survivor του ΣΚΑΪ μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του, τον γάμο του αλλά και το μωρό που περιμένουν με την Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρα του η οποία έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες μετά τον γάμο του.

«Είναι πολύ πρόσφατο και κάθε μέρα νευριάζω που δεν είναι κοντά μας. Από την άλλη είναι κάτι που δεν αποφασίζουμε εμείς. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που είναι κοντά σου και ταλαιπωρείται, την επόμενη ημέρα πρέπει να κάνεις μια αξιολόγηση της κατάστασης, να δεις πώς συνεχίζεις, και να δεις πώς συνέβη, γιατί συνέβη. Η απώλεια της μάνας, είναι απώλεια της μάνας», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για την εγκυμοσύνη της συζύγου του..

«Είμαστε κοντά, περίπου σε κάνα μήνα πάνω κάτω. Δεν αισθάνομαι πατέρας με την έννοια που μπορεί να αισθανθώ νιώσω πιο μετά, νιώθω λίγο περισσότερο σύντροφος γιατί χρειάζεται η Δήμητρα και η κάθε Δήμητρα τη βοήθεια του ανθρώπου της. Είναι πρωτόγνωρο, κάθε μέρα είναι καινούργια, είμαι εκεί για ό,τι χρειάζεται, δεν είναι παραλογή», είπε για τη σύζυγό του.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πολλά χρόνια πριν είχα τον θεσμό της οικογένειας στο μυαλό αλλά δε συμβαίνει με τον οποιονδήποτε άνθρωπο. Εμάς, μας ήρθε και λίγο ξαφνικά.

Η Δήμητρα είναι εξαιρετική στο πως το αντιμετωπίζει, σχεδιάζαμε άλλα πράγματα να κάνουμε αλλά επειδή ξέρουμε ότι είναι από τον Θεό έχουμε στραφεί με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό και να συνδυάσουμε τα θέλω μας παράλληλα», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρωινή εκπομπή του Mega. 

Read More

And More