Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο κύκλος έκλεισε οριστικά»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή στην υποκριτική και μάλιστα πριν δύο ημέρες «εισέβαλε» στη δημοφιλή σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς».

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Τηλέραμα» και την Αθηνά Ζαχαράκη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βάζει οριστικό τέλος στο Survivor, αφήνοντας το στο παρελθόν.

Σε κάθε ευκαιρία ακούγεται το όνομά σας στην υπόθεση Survivor. Ο ίδιος ασχολείστε ή αποτελεί για σας οριστικά παρελθόν;

Ασχολήθηκα ως παίκτης το 2017. Έπειτα, το 2019, κάναμε μια συζήτηση όπου μου προτάθηκε να συμμετάσχω ως παρουσιαστής, αλλά δεν ήταν κάτι που προχώρησε, γιατί τότε δεν ήταν εφικτό. Έκτοτε κάθε χρόνο μού προτείνεται να συμμετάσχω ως παίκτης αλλά εμένα το ’17 αποτέλεσε τη μόνη και την τελευταία συμμετοχή μου.

Δεν υπάρχει κάτι που θα με έκανε να ξαναπώ ναι. Και εδώ να διευκρινίσω πως το όχι μου δεν έχει να κάνει με κάποια διαφωνία στο οικονομικό, όπως κατά καιρούς λέγεται. Ίσα ίσα, οι προτάσεις της παραγωγής ήταν πολύ τιμητικές.

Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμμετάσχω ξανά στο παιχνίδι. Άλλωστε κάθε χρονιά που περνάει γίνεται όλο και πιο reality και εγώ δεν βρίσκω πουθενά τον εαυτό μου σε αυτό. Για μένα λοιπόν ο κύκλος έκλεισε οριστικά το ’17.

Read More

And More