Γιώργος Αρσενάκος για περιστατικό στα Mad VMA: «Άτυχη χειρονομία, ντρέπομαι για τον εαυτό μου»

Ο Γιώργος Αρσενάκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε για όλα στη Ναταλία Γερμανού. Ο CΕΟ της Panik Records απάντησε, μεταξύ άλλων, για το περιστατικό στα MAD VMA 2022, όταν ο ίδιος και η Josephine καταγράφηκαν από κάμερες να σπρώχνουν έναν νεαρό που κουβαλούσε νερά.

Ακόμη μίλησε για την πορεία του στον χώρο. «Ξεκίνησα 18 ετών τη δουλειά. Δεν μου ήρθε κάτι έτοιμο, οπότε ήθελα να περάσω από όλες τις δουλειές και τις φάσεις. Ξεκίνησα χαμηλά, με αγάπη, πίστη, όρεξη, πολλή δουλειά. Δεν περίμενα αυτό που θα γινόταν με την Panik. Ήξερα ότι αγαπάω τη δουλειά και τους καλλιτέχνες. Ο Ηλίας Ψινάκης με βοήθησε στην εξέλιξή μου και το 2006 πέρασα στη δισκογραφία» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Σχετικά με το περιστατικό που έγινε στα MAD VMA και τα σχόλια που δέχτηκε αργότερα «Ήταν μία κακή, άσχημη στιγμή και εγώ τη βλέπω και ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Δεν ήθελα εκείνη τη στιγμή να πω κάτι, οι καταστάσεις ήταν έντονες, είπα να κρατήσω μία απόσταση και να μιλήσω πέντε μήνες μετά. Ήταν μία άτυχη και κακή χειρονομία. Δεν με χαρακτηρίζει αυτή η χειρονομία και δεν μου αρέσει που συνέβη. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. Εκείνο το βράδυ προσπαθούσαμε να σώσουμε έναν θεσμό που αγαπάμε κι από κάποια γεγονότα βγήκε εκτός ελέγχου η κατάσταση».

Όλη η συνέντευξη του Γιώργου Αρσενάκου παρακάτω:

Read More

And More