Γιώργος Δασκαλάκης: Ανακοίνωσε ότι σταματά το τραγούδι μετά τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο

Με ανάρτηση στα social media ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης ενημέρωσε πως σταματά την πορεία του στο τραγούδι, αφού τον τελευταίο χρόνο δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Κάνοντας αναφορά στην προγραμματισμένη εμφάνιση την Παρασκευή 19 Μαΐου στη Ρόδο,  ενημέρωσε πως αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που θα ερμηνεύσει για το κοινό του.

Γιώργος Δασκαλάκης – Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Καλησπέρα Αγάπες μου!!! Απλά θα ήθελα να σας πω ότι για μένα αυτή η εμφάνιση μου παρέα με όλους τους φίλους μου θα είναι και η τελευταία εδώ στο Νησί μας και γενικά!!!

Μετά από πολύ σκέψη…μιλώντας και με το φίλο μου και Ιερέα στη Ξάνθη Πατηρ Χρυσοβαλαντη Στιβακταρακη και με την οικογένεια μου και βλέποντας τις δυνάμεις μου γενικά πιστεύω ότι είναι το ΣΩΣΤΟ!!!

Θα ακολουθήσει σύντομα ένα τραγούδι που μου ετοιμάζει και εμπιστεύεται ο τεράστιος Συνθέτης και Άνθρωπος Nicos Terzis ώστε να πούμε το τελευταίο ΑΝΤΙΟ μουσικά…Πιστεύω είναι μία απόφαση που πρέπει να παρθεί γιατί αυτό που κάνω εδώ και 35 χρόνια έχω μάθει να το κάνω σωστά και καλά!!! Εγώ στις 19 Μαΐου θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό ώστε αυτή η βραδιά να μας μείνει αξέχαστη και στις μνήμες όλων μας… Και εννοείται όπως δίνω θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη με το Θηρίο…. Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ».

 

Read More

And More