Γιώργος Δασκουλίδης για Βανδή – Μπισμπίκη: «Δεν είναι μικρά παιδάκια να χαιρετίζονται πάνω στην πίστα»

Για τον σάλο που έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες με τρυφερά ενσταντανέ τους επί σκηνής η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη μίλησε ο Γιώργος Δασκουλίδης στην εκπομπή Πρωινό.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, ενώ αρχικά κατέκρινε στην στάση που ακολούθησε η τραγουδίστρια με τον ηθοποιό, στο τέλος τόνισε πως αν οι δυο τους είναι τόσο ερωτευμένοι, με γειά τους με χαρά τους να το δείξουν. 

Ο Γιώργος Δασκουλίδης είπε χαρακτηριστικά: «Το βρίσκω υπερβολικό, δεν νομίζω ότι είναι τίποτα μικρά παιδάκια να κάθονται και να χαιρετίζονται πάνω στην πίστα, εμένα δεν είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει, δεν νομίζω ότι θα το έκανα ποτέ, οπτικά για εμένα, μέχρι ένα σημείο οκ, αλλά να μην το παρακάνουμε. Νομίζω ότι ξέφυγε η κατάσταση αυτή, νομίζω είναι θέμα χαρακτήρα. 

Δυστυχώς, σε αυτή τη δουλειά, δεν προβάλλονται πράγματα και αξίες που θα έπρεπε να προβάλλονται. Τη Δέσποινα την θεωρώ σπουδαίο, στον χώρο έχει δώσει πολλά πράγματα, την σέβομαι απεριόριστα, τη σέβομαι τη Δέσποινα, αν είναι τόσο ερωτευμένη και θέλει να το δείξει τότε με γειά της με χαρά της».

Read More

And More