Γιώργος Γεραπετρίτης: Ο αδελφός του Υπουργού Επικρατείας για τον ρόλο του στον «Σασμό» και τη σχέση τους

Ο Μάνος Γεραπετρίτης, αδελφός του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη που είναι αρμόδιος για θέματα μεταφορών και υποδομών, φέτος πήρε μέρος στον «Σασμό». Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η Μένια Κούκου που τον συνάντησαν στο κατάστημά του στον Πειραία, τον ρώτησαν για την εμπειρία του στη δημοφιλή σειρά του Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάνος Γεραπετρίτης δήλωσε: «Ο Σασμός είναι μία εξαιρετική σειρά και αυτό φαίνεται και στα νούμερα τηλεθέασης. Όλοι ήταν υπέροχοι και ήταν τιμή για εμένα που συμμετείχα. Υποδύθηκα τον Πάνο, τον κακό στη σειρά και αυτό ήταν κόντρα ρόλος για εμένα. Το παιδί που κρύβω μέσα μου, το βγάζω προς τα έξω και δείχνω τα συναισθήματά μου».

Όσον αφορά στον αδελφό του, ο Μάνος Γεραπετρίτης επεσήμανε: «Είμαστε αγαπημένα αδέλφια, βέβαια εκείνος κάνει κάτι άλλο κι εγώ κάτι άλλο. Είμαστε μια οικογένεια που ζήσαμε και μεγαλώσαμε στην Κάρπαθο. Ήρθαμε στην Αθήνα όταν ο μπαμπάς μας πήρε μετάθεση γιατί ήταν δημόσιος υπάλληλος. Εγώ δεν φλέρταρα ποτέ με την πολιτική, δεν μου αρέσει. Μου αρέσει η τέχνη που υπηρετώ με αγάπη και μεράκι».

«Από τους γονείς μου έχουμε κρατήσει την αξιοπρέπεια. Προσπαθώ να είμαι αξιοπρεπής, δίκαιος, έντιμος και να είμαι ένα ηθικό στοιχείο της κοινωνίας» πρόσθεσε ο Μάνος Γεραπετρίτης στη Super Κατερίνα.

Read More

And More