Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη: Νέες αποκαλύψεις για την κρίση στον γάμο τους – Δεν υπάρχει διαζύγιο

Μια σοβαρή κρίση αντιμετωπίζουν στον γάμο τους, ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη. Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, μιλώντας στο TLIFE εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, ενώ λίγες ώρες μετά, το πρωί του Σαββάτου μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, ύστερα από μια έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε. 

Το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιάγκας μετέδωσε μέσα από το Πρωινό το δικό του ρεπορτάζ σχετικά με τον γάμο του Γιώργου Πατούλη με την Μαρίνα Πατούλη: “Το ζευγάρι περνάει κρίση περίπου 2,5-3 μήνες. Είναι τρεις μήνες σε διάσταση. Εγώ πώς το έμαθα; Με παίρνει πριν 3 μήνες ένας φίλος μου που νοικιάζει ένα σπίτι και μου είπε ότι ήρθε ο κ. Πατούλης να δει το σπίτι, γιατί μάλλον έχει φύγει από το σπίτι του. Προφανώς δεν το παίξαμε, γιατί δεν μας νοιάζει η προσωπική ζωή του άλλου.

Διάβασε επίσης: Μαρίνα Πατούλη: “Εδώ και 2,5 μήνες δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τον Γιώργο, ούτε για το παιδί”

 

Επειδή βγήκε ο κ. Ρώμας και είπε για το νοσοκομείο, ο Γιώργος Πατούλης δεν πήγε εκεί, γιατί η Μαρίνα δεν έμεινε μέσα. Η κ. Πατούλη πήγε στο νοσοκομείο κάποιες ώρες, δεν έκανε εισαγωγή. Εκείνος επικοινώνησε με τον γιατρό της. Κάνουν επίκληση γιατί έχουν ένα παιδί και δεν θέλουν να κάνουν τηλεοπτικό show. Δεν φταίει το κανάλι ή το μέσο, αν βγουν να μιλήσουν θα γίνουν τηλεοπτικό show, αν δεν βγουν δεν θα γίνουν. Ο κ. Πατούλης, χθες Κυριακή, βρέθηκε με το παιδί του. Δεν υπάρχει διαζύγιο” αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Read More

And More