Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν έχω πατρικό ένστικτο, τα αγαπώ, τα συμπαθώ, αλλά μέχρι εκεί»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον ΑΝΤ1 Κύπρου με αφορμή τον επερχόμενο δεύτερο κύκλο της τελευταίας τηλεοπτικής του σειρά, Σέρρες.

Ο επιτυχημένος δημιουργός αναφέρθηκε στην προσωπική του επιθυμία να γράψει με αφορμή προσωπικά του βιώματα, τον δεύτερο κύκλο αλλά και τα παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογήθηκε: «Τις Σέρρες τις έγραψα γιατί ήθελα να πω αυτά τα πράγματα που ήθελα με απόλυτη ειλικρίνεια και τρυφερότητα. Περισσότερο στους γκέι ανθρώπους σαν εμένα, που μεγάλωσαν στην επαρχία, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους για να μας ακούσετε και να μας κατανοήσετε και να μας σεβαστείτε».

«Ετοιμάζεται δεύτερος κύκλος και νομίζω ότι ήταν μια εσωτερική μου ανάγκη να μιλήσω για τα πράγματα που με απασχολούν, όσα λέγονται λάθος ή στραβά ή αναλαμβάνουν να τα πουν και να τα διηγηθούν άνθρωποι που δεν έχουν το βίωμα. Εγώ έχω το βίωμα, ξέρω πως είναι να είσαι ένας γκέι γιος σε μια επαρχιακή πόλη», πρόσθεσε στη συνέχει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Με τα παιδιά δεν είμαι σαν το Χοσέ (σ.σ. από το σίριαλ Σαββατογεννημένες) που τα έβλεπε και τρόμαζε, δεν είμαι όμως και πολύ μακριά από αυτό! Τα συμπαθώ, τα αγαπώ αλλά δεν έχω πατρικό ένστικτο. Να μην πω ψέματα. καμιά φορά το σκέφτομαι αλλά δεν το έχω», κατέληξε ο Γιώργος Καπουτζίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη που προβλήθηκε στο Πρωινό.

Read More

And More