Γιώργος Καπουτζίδης για την κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά: «Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου και μίλησε για όλα. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα σειρά που ετοιμάζει εμπνευσμένη από την πόλη του «Σέρρες» η οποία θα βγει στον αέρα από την ερχόμενη σεζόν.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ρωτήθηκε και για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα κατά του Νίκου Μουτσινά σχετικά με την ενότητα της εκπομπής του, όπου σχολιάζει τις εμφανίσεις ανθρώπων που βγαίνουν στην τηλεόραση.

Δες ΕΔΩ όσα είχε δηλώσει ο Γιώργος Καπουτζίδης

Οι νέες δηλώσεις στο The 2night Show

«Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους. Όλοι έχουμε κοροϊδέψει, όλοι μας. Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι, κάποιος άλλος το αντιλαμβάνεται ως σάτιρα. Αυτός που το βλέπει ως σάτιρα, βλέπει σάτιρα, εγώ δεν το βλέπω έτσι, το βλέπω κοροϊδία. Δεν μου αρέσει αυτό. Μόνο αυτό, τίποτα άλλο», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον Νίκο Μουτσινά.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω πως το έχει πάρει όλο αυτό, δεν έχω μιλήσει με κοινούς μας φίλους. Ο καθένας μας θα πάρει τον χρόνο του, εγώ αυτό πιστεύω. Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Τώρα δεν θα μπορέσουμε», είπε για τις σχέσεις του με τον Νίκο Μουτσινά.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και οι δηλώσεις για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ανθρώπων στην κοινωνία μας

Με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή του σε ομιλία για τον ρατσισμό στην κοινωνία μας, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα ερωτήματα που έθεσε στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, σχετικά για τους λόγους που δεν μπορεί να έχει τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους ανθρώπους, λόγω σεξουαλικών προτιμήσεων.

«Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που βοηθιούνται από αυτό. Εγώ αυτό το καταλαβαίνω, το βλέπω και το εισπράττω. Δεν νιώθω μόνος σε όλο αυτό. Εμένα αυτό το πράγμα με γεμίζει, μου δίνει χαρά. Ειλικρινά μου δίνει χαρά και νιώθω και την ελευθερία να νιώθω να το κάνω. Δεν έχω κανένα στόχο να ασχοληθώ με την πολιτική. Αυτό εξάλλου δεν είναι θέμα ενός κόμματος», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Και ξεκαθάρισε: «Δεν θέλω να μπω στην πολιτική, δεν με ενδιαφέρει να μπω στην πολιτική και δεν έχω και καμία άλλη φιλοδοξία. Η φιλοδοξία που είχα ήταν να είμαι ελεύθερος, το πέτυχα. Το κίνητρό μου είναι απλό και αγνό, δεν έχω τίποτα άλλο πίσω από αυτό», ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης καλεσμένος στο The 2night Show.

Read More

And More