Γιώργος Καπουτζίδης για Νίκο Μουτσινά: «Έδωσα “μάχη” για να λέω την άποψή μου»

Απαντήσεις για τη φημολογούμενη κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά, έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός – παρουσιαστής βρέθηκε στην ΕΡΤ, καλεσμένος στο Στούντιο 4.

«Δεν έχω προσωπικό με κανένα, δεν μου έχει κάνει απολύτως τίποτα αυτός ο άνθρωπος. Θα ήταν ψέμα να πω κάτι τέτοιο. Το ότι μπορεί να στενοχώρησε κάποιον δικό μου, μπορεί να έγινε, αλλά μετά τα βρήκανε, τα έλυσαν και είναι πλέον αγαπημένοι», δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Καπουτζίδης εξέφρασε ανοιχτά την δυσαρέσκειά του για τον γνωστό παρουσιαστή ο οποίος καθημερινά κρίνει στην εκπομπή του, τις ενδυματολογικές εμφανίσεις ανθρώπων και συναδέρφων του από την επαρχία. Δες εδώ τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Νίκο Μουτσινά.

«Δεν είδα τις αντιδράσεις αυτού που είπα. Είδα όμως τις δηλώσεις της κυρίας αυτής και χάρηκα, γιατί η κυρία Μανασίδου είπε πως ένιωσε θιγμένη και προσβεβλημένη. Ήταν πολύ άγριο όλο αυτό. Το θεωρώ πολύ σημαντικό. Δεν θα την ξανακοροϊδέψει κάποιος. Είμαι σε μία εποχή που έχω την ελευθερία της γνώμης μου, την κατέκτησα, πήρα τα ρίσκα μου, έδωσα μία μάχη να λέω την άποψή μου, ή μάλλον αυτά που πιστεύω», είπε στο Στούντιο 4 ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δες επίσης: 

Γιώργος Καπουτζίδης Vs Νίκος Μουτσινάς: Η άγνωστη κόντρα και οι δηλώσεις «φωτιά» – «Δύσκολα ταιριάζουν τα χνώτα μας»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ας αποφασίσουμε να βγάλουμε την εξωτερική εμφάνιση από τα θέματα που γελάμε»

Νίκος Μουτσινάς: Έπαθε σοκ όταν άκουσε την ηλικία του Κωνσταντίνου Παντελίδη

 

 

Read More

And More