Γιώργος Καπουτζίδης: Η αναφορά στη Φαίη Σκορδά για τον Γιώργο Λιάγκα και η αντίδρασή της – «Έπρεπε να μου το είχες πει»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης την Δευτέρα 4/12.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, την πολιτική ορθότητα, τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Το ότι ο αρχηγός ενός κόμματος είναι ένας ανοιχτά ομοφυλόφιλος άντρας βοηθάει ιδιαίτερα στην ορατότητα, βοηθάει ιδιαίτερα στα ΛΟΑΤΚΙ άτομα τα οποία μεγαλώνουν τώρα. Η υπερπροβολή πρέπει να σκεφτούμε από ποιον ξεκινάει, γιατί εγώ νιώθω ότι ένα πολύ βασικό θέμα το οποίο δεν συζητάμε είναι η αντιμετώπιση από τα Μέσα και από τους δημοσιογράφους γίνεται με έναν τρόπο που δείχνουν ότι δεν το σέβονται και τόσο πολύ, λυπάμαι που το λέω. Βλέπω γελάκια και σχόλια τα οποία δεν θα υπήρχαν αν ήταν ένας στρέιτ άντρας», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης. 

Η αναφορά του Γιώργου Καπουτζίδη στον Γιώργο Λιάγκα

Τότε, η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και είπε στον Γιώργο Καπουτζίδη: «Όταν τον είδα να μιλάει τόσα ξεκάθαρα ήμουν από τους πρώτους που τον έκανα follow στα social media, αλλά εγώ δεν θα ήθελα να βλέπω κανέναν να είναι συνεχώς με τον σύζυγό του ή τη σύζυγό του παντού». 

«Εντάξει βρε συ Φαίη, δεν μπορούμε να το λέμε αυτό το πράγμα, δεν είναι σωστό. Εσύ έκανες εκπομπή με τον Γιώργο (Λιάγκα), θα ήταν σαν να σου έλεγα εγώ “μου αρέσει πολύ η εκπομπή σας, αλλά θέλω να είσαι μόνη σου”. Δεν είναι σωστό», απάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, με τη Φαίη Σκορδά να απαντά γελώντας: «Καλά έπρεπε να μου το έχεις πει».

Read More

And More