Γιώργος Καπουτζίδης: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον Πάνο Νάτση – «Ακόμα το διαχειριζόμαστε»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ», το απόγευμα της Κυριακής 29/1 στον Alpha Κύπρου.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων,  αναφέρθηκε με τρυφερότητα στην πρόσφατη απώλεια του συνεργάτη και καλού του φίλου, Πάνου Νάτση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «η απώλεια ήρθε πριν από την προβολή της σειράς. Νιώθω ότι ακόμα το διαχειριζόμαστε όλοι εμείς που τον αγαπήσαμε πολύ και συνδεθήκαμε μαζί του, τα παιδιά εδώ στο θέατρο. Ακόμα το διαχειριζόμαστε, ακόμα μιλάμε για αυτόν. Μιλάμε και λέμε ωραίες ιστορίες , τον βάζουμε στις αστείες ιστορίες μας και σκεφτόμαστε πως αν ο Πάνος ήταν εδώ θα έκανε αυτό. Δεν έχεις τι να πεις. Δεν μπορείς να εξηγήσεις τι νιώθεις. Δεν το πιστεύεις καλά καλά. Δεν το θεωρείς οριστικό και δεν ξέρω γιατί. Περίεργα είναι όλα αυτά».

«Θυμάμαι τη στιγμή που το άκουσα, ναι. Δεν θέλω να… Άστο… Δεν… Περισσότερο θέλω να μιλήσω για τον ίδιο παρά για το πως αισθάνθηκα και αυτό το οποίο θέλω να πω, όπως και όλοι όσοι τον γνώρισαν, είναι πως ήταν ένας πολύ ωραίος τύπος. Ένας πολύ αστείος, πολύ ωραιος, πολύ ξύπνιος, πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που ήξερε να ζει, ήξερε να αφήνει τις στεναχώριες πίσω ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μας έδινε γιατί δεν ξέρω αν ήταν και πολύ αλήθεια αυτό ή αν τον μαύρισαν λίγο τα άγχη και οι στεναχώριες που δεν ήθελε να τα φορτώσει σε άλλους και τα αντιμετώπισε μόνος του», πρόσθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Ήταν σαν να είχε έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να μην εκμυστηρεύεται τις δικές του στεναχώριες αλλά σαν να είχε έρθει για να γιατρέψει τις δικές μας. Πάντοτε μας έλεγε, «έλα ρε, ξεκόλλα» και πολλές φορές λέμε πως ο Νάτσης θα έλεγε τώρα, ας πούμε, ξεκόλλα. Είναι ένας σπάνιος άνθρωπος και ένας άνθρωπος ο οποίος είναι πηγή έμπνευσης για εμάς που τον γνωρίσαμε. Για αυτό και τον αναφέρουμε ακόμα στις συζητήσεις μας», κατέληξε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Read More

And More