Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο σύντροφός μου με τσίγκλησε για να μιλήσω δημόσια για τη σεξουαλικότητά μου»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή Breakfast@Star και στη Μαίρη Αργυριάδου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε αρχικά για τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια αλλά και για τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τη σεξουαλικότητά του.

«Την ημέρα του νομοσχεδίου ήμουν πραγματικά πολύ κρατημένος και στη χαρά και στη συγκίνηση, Είχε πολλή πίεση, πολλή προσπάθεια, φοβερή αναστάτωση. Δεν είχα άγχος, απλώς είχα την κούραση όπως ένας άνθρωπος που τρέχει μαραθώνιο», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για το ομόφυλα ζευγάρια. 

Όσον αφορά στον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε: «Ένας λόγος που δεν μιλούσα ανοιχτά για την σεξουαλικότητά μου ήταν οι γονείς μου. Δεν ήθελα να τους φέρνω σε δύσκολη θέση, δεν ήξερα πως θα αντιδράσουν. Με τσίγκλησε λίγο ο τότε σύντροφός μου, ο οποίος μου είχε πει ότι ο δημόσιος λόγος μου δεν συνάδει με τον ιδιωτικό. Ο ιδιωτικός είναι πολύ ξεκάθαρος και μαχητικός  ενώ ο δημόσιος είναι πιο μαζεμένος. Είχε δίκιο». 

«Είμαι ελεύθερος και είμαι ανοιχτός στο να κάνω οικογένεια και γάμο. Πλέον έχω συνηθίσει σε μια πιο ήσυχη ζωή εδώ στην Αίγινα, οπότε πλέον είναι λίγο πιο δύσκολο όλο αυτό», κατέληξε ο Γιώργος Καπουτζίδης. 

Δες όλη τη συνέντευξή του παρακάτω:

Read More

And More