Γιώργος Καπουτζίδης: «Οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι ζουν πίσω από μια διαχωριστική γραμμή»

Στην Αίγινα, τη δεύτερη πατρίδα του, όπως του αρέσει να την αποκαλεί, ο Γιώργος Καπουτζίδης συνάντησε την Έλενα Κατρίτση και την εκπομπή Προσωπικά .

Ο γνωστός σεναριογράφος – ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τις πρώτες του δουλειές, αλλά και την μεγάλη του αγάπη, τον στίβο με τον οποίο δεν κατάφερε να ασχοληθεί.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης με αφορμή την περσινή χρονιά της καραντίνας αλλά και τις αλλαγές που είδε στον εαυτό του, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους την τελευταία περίοδο μιλά ανοιχτά για θέματα που αφορούν τους ομοφυλόφιλους, αλλά και τους ανθρώπους που καθημερινά βιώνουν ρατσισμό.

«Πήρα την απόφαση να είμαι πιο συγκεκριμένος και πιο σαφής γιατί νομίζω είναι χρόνο να μπορέσω να δω κάποια πράγματα πιο ήρεμα. Όντως μιλάω πολύ πιο ανοιχτά και νομίζω πως αυτό που κάνω βοηθά και πολύ κόσμο και αυτός είναι ο λόγος που το κάνω», ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ενώ πρόσθεσε: «Είναι πάρα πολλά παιδιά και μεγαλύτεροι άνθρωποι οι οποίοι μου στέλνουν μηνύματα στα οποία μου λένε πως αυτό το οποίο κάνω τους βοηθάει. Οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι ζουν πίσω από μια διαχωριστική γραμμή την οποία δεν καταλαβαίνω ποιος την έβαλε, πότε την έβαλε και γιατί την έβαλε.

Έτσι όπως το βλέπω πολύ ψύχραιμα, αυτή η γραμμή δεν εξυπηρετεί σε κάτι, το μόνο το οποίο φέρνει είναι δυστυχία, στεναχώρια, μίση. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η γραμμή, πρέπει να ζούμε όλο μαζί αγαπημένοι και να συνυπάρχουμε», δήλωσε στην εκπομπή Προσωπικά με την Έλενα Κατρίτση.

Read More

And More