Γιώργος Καράμπελας για την αποχώρησή του από το Cash or Trash: «Δεν ήξερε κανείς τίποτα, έπρεπε να ενημερώσω την παραγωγή»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Καράμπελας την Πέμπτη 29/2.

Ο αγοραστής του Cash or Trash μεταξύ άλλων, μίλησε για το bullying που δέχτηκε σε μικρή ηλικία, ακόμα και από πρόσωπα της οικογένειάς του, για την απόφασή του να ασχοληθεί με την τηλεόραση αλλά και για την αποχώρηση από την εκπομπή του Star.

«Ήμουν ένας άνθρωπος που στα “πέτρινα” χρόνια έκανα χορό και δεχόμουν εκφοβισμό για τον χορό ακόμα και μέσα στην οικογένειά μου. Ο πρώτος χορός που έκανα, που τόλμησα να βγάλω την καλλιτεχνική μου φυσιογνωμία, ήταν στο Λύκειο Ελληνίδων, ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Ακόμα και τότε θεωρείτο μη.

Μετά έκανα και κλασικό χορό και μπαλέτο, βρήκα τη δύναμη. Ήταν ο τρόπος που μιλούσα, τα πράγματα που έλεγα ήταν αντισυμβατικά», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράμπελας.

«Υπήρχε πάντα ένα φλερτ με την τηλεόραση, ήμουν γνωστός σε ορισμένους κύκλους, απλά δεν είχε έρθει η σωστή στιγμή. Θέλω την αγάπη του κόσμου, την αποδοχή άρα όταν έρχονται και μου λένε μπράβο μου αρέσει», πρόσθεσε ο Γιώργος Καράμπελας.

Σχετικά με την αποχώρησή του από το Cash or trash ο Γιώργος Καράμπελας αποκάλυψε: «Κάνουν τις ζυμώσεις τους πολύ καιρό πριν και θα ήθελα να μην τους αφήσω έτσι. Δεν ήξερε κανείς τίποτα, ούτε οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι, έπρεπε να ενημερώσω την παραγωγή. Έκλεισε ένας κύκλος. Είμαι πάρα πολύ ανήσυχος και κάνω συνεχώς πράγματα και πηγαίνω στο επόμενο πράγμα εύκολα».

Read More

And More