Γιώργος Καράβας: Το νέο επαγγελματικό βήμα μετά το GNTM και η αποκάλυψη για τις δουλειές στο σπίτι (video)

Γεμάτο νέα επαγγελματικά ξεκινήματα είναι το 2020 για τον Γιώργο Καράβα! Μετά τον ρόλο του coach στο Greece’s Next Top Model, το γοητευτικό μοντέλο αποφάσισε να κάνει ακόμα ένα βήμα. Το νέο του ξεκίνημα έχει φυσικά σχέση με το αντικείμενο του και συγκεκριμένα αφορά στην κυκλοφορία της δικής του σειράς ανδρικών ρούχων.

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε στην εκπομπή “Η Φωλιά των ΚουΚου” για τα ρούχα του, ενώ αποκάλυψε και άγνωστες πληροφορίες για τη ζωή του όπως τι έκανε τα πρώτα πολλά χρήματα από μια μεγάλη δουλειά, αλλά και ποιος μαγειρεύει και κάνει τις δουλειές στο σπίτι.

“Πέρα από συγκίνηση, υπάρχει και μία έκρηξη συναισθημάτων και μια προσμονή για να έρθουν αυτά τα ρούχα τόσο σε εσάς όσο και στα χέρια μου. Περιμένω να τα φορέσω, να βγω έξω και να νιώθω ο εαυτός μου”, δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

“Όσα χρήματα βγάζω, φροντίζω να τα επενδύω στην οικογένειά μου και στην επιχείρησή μου. Στο σπίτι παίζει πολύ derivery. Κάποιες φορές αν μαγειρέψει, θα μαγειρέψει η Ραφαέλα, αλλιώς η μητέρα μου, παίρνουμε φαγητό έτοιμο, αλλά όπως όλα τα σύγχρονα ζευγάρια παραγγέλνουμε πολύ απ’ έξω. Τις δουλειές τις είχαμε χωρίσει. Σε εμένα είχε ανατεθεί το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα. Αγόρασα μία σκούπα ρομπότ και τα κάνει μόνη της”, ανέφερε το μοντέλο για την καθημερινότητα με τη σύζυγό του.

Δες το βίντεο:

Read More

And More