Γιώργος Καρτελιάς: Η σχέση με την Ελίνα Παπίλα, η επόμενη σεζόν και το ενδεχόμενο να βρίσκεται σε άλλο πόστο

Το μεγάλο φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν πλησιάζει και ήδη όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί οργανώνουν το πρόγραμμά τους για τη νέα χρονιά. Ένα από τα τηλεοπτικά δίδυμα που μας απασχόλησαν φέτος ήταν αυτό της Ελίνας Παπίλα με τον Γιώργο Καρτελιά οι οποίοι συστήθηκαν για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Star(Δες εδώ όσα δήλωσε η Ελίνα Παπίλα).

Ο Γιώργος Καρτελιάς μίλησε το πρωί της Τρίτης 7/6 στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη και, μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε για το τηλεοπτικό του μέλλον, για τις συζητήσεις που… δεν έχουν γίνει ακόμα με το Star, αλλά και για τη σχέση του με την Ελίνα Παπίλα.

O Γιώργος Καρτελιάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Άγνωστο ακόμα για του χρόνου! Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με το κανάλι και ότι ξέρετε, ξέρω. Δεν έχω ιδέα οπότε… ό,τι διαβάζω! Δεν έχουμε μιλήσει με το κανάλι για να έχω εικόνα. Με την Ελίνα είμαστε μια χαρά, δεν έχουμε τσακωθεί και δεν έχει γίνει τίποτα. Δεν έχει αλλάξει κάτι και δεν ξέρω γιατί το έβγαλαν αυτό.

Όταν είσαι χρόνια φίλος με κάποιον, ότι κι αν συμβεί, το λύνεις μπαμ μπαμ. Δεν έχω κάποια πικρία για όσα ακούγονται γιατί ό,τι είναι καλύτερο για την εκπομπή θα γίνει και το κανάλι το ξέρει καλύτερα απ’ όλους μας τι πρέπει να κάνει.

Ο Γιώργος Καρτελιάς απάντησε και για το ενδεχόμενο να βρίσκεται σε άλλο πόστο. «Δεν ξέρω για να πω την αλήθεια. Μπορεί ναι, μπορεί όχι, ανάλογα. Αν κάποιος κάνει δοκιμαστικό για να πάρει τη δική μου θέση, ας την πάρει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Με ενδιαφέρει η εκπομπή να πηγαίνει καλά. Το αν συμμετέχω σε αυτήν ενεργά ή συμμετέχω από πίσω, είναι ένα άλλο κομμάτι που δεν με πειράζει. Αρκεί να πηγαίνει καλά η εκπομπή».

Read More

And More