Γιώργος Κιμούλης: Η νέα δημόσια εμφάνιση μετά την καταγγελία της Ζέτα Δούκα – Με ποιον έτρωγε στο κέντρο της Αθήνας

Ήταν 26 Ιανουαρίου του 2021, όταν η Ζέτα Δούκα προχώρησε σε καταγγελία σοκ στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Η γνωστή ηθοποιός, λίγες ημέρες μετά την καταγγελία της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου, αποκάλυψε τη λεκτική κακοποίηση που βίωσε από τον Γιώργο Κιμούλη σε παλαιότερη συνεργασία τους.

20 μήνες μετά τη θύελλα, ο φακός της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου εντόπισε τον Γιώργο Κιμούλη μαζί με τον δικηγόρο του, κ. Βασίλη Καπερνάρο. Ο ηθοποιός και ο δικηγόρος συναντήθηκαν σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και έφαγαν, όπως συνηθίζουν να κάνουν τακτικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χρίσλας Γεωργακοπούλου στη Super Κατερίνα.

Αυτή είναι η νέα δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Κιμούλη μετά τον εντοπισμό του από την κάμερα του Mykonos Live Tv, τον περασμένο Μάιο, στη Μύκονο.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε:

«Όποιος βλέπει αυτά τα πλάνα και πιστεύει ότι ο Γιώργος Κιμούλης είναι καταβεβλημένος, δεν ξέρει τι σημαίνει Γιώργος Κιμούλης. Τον ξέρω σαν χαρακτήρα. Δεν έχω επικοινωνήσει, είναι παιδικός μου φίλος. Όταν ξεκινούσε, είχε συνεργαστεί με τον αδελφό μου. Ο Γιώργος Κιμούλης δεν είναι καταβεβλημένος. Όσο κι αν διαφωνείς, είναι μία ηγετική προσωπικότητα, μπορείς να του ασκήσεις όση κριτική θέλεις. Ένας στρατηγός τέτοιου επιπέδου, δεν μπορεί να καταβληθεί».

Read More

And More