Γιώργος Κιμούλης: Ξανά σε πλειστηριασμό έξι ακίνητα του ηθοποιού

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Ξανά στις λίστες των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών εμφανίστηκε το όνομα του Γιώργου Κιμούλη και πιο συγκεκριμένα για 6 ακίνητα, μετά το «σφυρί» του Μαΐου το οποίο αφορούσε ένα σπίτι στη Βούλα.

Ο Γιώργος Κιμούλης φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, οι οποίες πριν λίγους μήνες έφεραν το όνομά του στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών με 17 διαφορετικά ακίνητα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» και του Στέφανου Κωνσταντινίδη, τα ακίνητα που βγαίνουν σε πλειστηριασμό είναι περιουσία της μητέρα τους, την οποία κληρονόμησε και δεν θέλησε να κάνει αποποίηση. 

Παράλληλα ο Γιώργος Κιμούλης αντιμετώπισε και κάποιες δυσκολίες με την εταιρεία παραγωγής που είχε δημιουργήσει την περίοδο του κορονοϊού, καθώς το 2022 το Εφετείο αποφάσισε να πτωχεύσει η εταιρεία του.

Δες αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164