Γιώργος Κοψιδάς: “Καρφώνει” την παραγωγή του Survivor και μιλά για τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο

Ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και μίλησε για τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο, μετά την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους, ενώ σχολίασε τον Αλέξη Παππά ως Bachelor. Ακόμα, ο ηθοποιός ανέφερε ότι η παραγωγή του Survivor επιλέγει να προβάλει περισσότερο τη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Όσον αφορά στην απουσία του από τα γενέθλια του Τριαντάφυλλου, ο ηθοποιός είπε: “Με είχε πάρει τηλέφωνο ο Τριαντάφυλλος, είχαμε μιλήσει, απλά ήμουν στην Αστυπάλαια διακοπές, οπότε δεν μπορούσα να παραβρεθώ. Έχουν λυθεί τα πάντα μεταξύ μας, είμαστε μια χαρά, δεν υπάρχει κανένα θέμα”. 

Σχετικά με τον Αλέξη Παππά και το Bachelor, δήλωσε: “Νομίζω στον Αλέξη Παππά θα ταιριάζει το Bachelor. Εγώ δεν θα το έκανα. Δεν νομίζω να πήγαινε σε κάποιο άλλο reality”.

Ο Γιώργος Κοψιδάς “κάρφωσε” την παραγωγή του Survivor, λέγοντας ότι επιλέγει να προβάλει τη σχέση Σάκη – Μαριαλένας: “Αυτά είναι επιλογές της παραγωγής. Εκείνη επιλέγει να φωτίσει και να προβάλει όποια κομμάτια νομίζει ότι θέλουν να δουν οι τηλεθεατές. Οπότε, δεν ξέρω. Επειδή έχω υπάρξει στο παιχνίδι, εμείς δεν έχουμε εικόνα στο τι παίζεται έξω”.

Για την πιθανότητα να υπήρξε ερωτική συνεύρεση στο παιχνίδι, ανέφερε: “Για μένα είναι πολύ δύσκολο να έχει υπάρξει ερωτική συνεύρεση στο παιχνίδι. Εγώ δηλαδή, τρεις μήνες που ήμουν μέσα δεν το σκέφτηκα ούτε μια στιγμή”. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More