Γιώργος Λαμπάτος – Αντέδρασε η Άννα Φόνσου: «Δεν είναι ωραίο να βγαίνουν να λένε ότι πεινάνε, όταν υπάρχει το Σπίτι του Ηθοποιού»

Για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος στην Espressο και στον Νίκο Νικόλιζα.

Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ ο γνωστός ηθοποιός ζει με 220 ευρώ τον μήνα σε ένα υπόγειο 15τ.μ στην πλατεία Αμερικής, ενώ έχει αναγκαστεί να μαζέψει μέχρι και αποτσίγαρα.

Μετά τις δηλώσεις του ηθοποιού, η Άννα Φόνσου μίλησε στον ΑΝΤ1, κάνοντας ανοιχτή πρόταση στον Γιώργο Λαμπάτo να έρθει σε επικοινωνία με το “Σπίτι του Ηθοποιού”.

«Δεν ξέρω προσωπικά τον Λαμπάτο, ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός. Αυτό που θέλω να πω και στον Λαμπάτο και στους άλλους ηθοποιούς είναι ότι το “Σπίτι του Ηθοποιού” είναι πάντα κοντά τους για να τους βοηθήσει. Αυτό που μου είπαν είναι ότι λέει ότι δεν έχει να φάει… Μπορεί να έρχεται εδώ, να τρώει μεσημέρι, βράδυ, παρέα με τους ηθοποιούς. Να κάθεται, αν κάνουμε κάτι σε παραστάσεις να συμμετέχει. Αυτή τη στιγμή δεν έχω δωμάτιο να τον βάλω να καθίσει. Αργότερα μπορεί κάτι να βρούμε, κάνουμε και το δίπλα κτήριο, θα έχει και εκεί δωμάτια μπορεί να καθίσει εμάς», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου.

Η Άννα Φόνσου πρόσθεσε: «Δεν είναι πολύ ωραίο να βγαίνουν και να λένε ότι πεινάνε και δεν έχουν να φάνε. Δεν είναι καθόλου καλό από τη στιγμή που υπάρχει το “Σπίτι του Ηθοποιού”, υπάρχει το Ταμείο Αλληλοβοήθειας των Ελλήνων Ηθοποιών. Είμαστε όλοι πρόθυμοι να τους βοηθήσουμε. Εγώ κάθε απόγευμα με ένα συνεργάτη μου τρέχουμε σε ηθοποιούς που δεν μπορούν να σηκωθούν από το κρεβάτι τους, να τους πηγαίνουμε φαγητά, να τους περιποιούμαστε υγιεινά, να τους φτιάχνουμε τα σπίτια τους.

Δεν είναι να βγαίνουν και να ακούει ο κόσμος ότι αυτοί οι ιδιαίτεροι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε, δεν ισχύει αυτό. Λοιπόν εγώ λέω στον κύριο Λαμπάτο, όποτε θέλει να έρθει επικοινωνία μαζί μου να βρούμε μια λύση για να καλυτερεύσει ζωή του. Να ζητάει βοήθεια από το Σπίτι του Ηθοποιού τον συμβουλεύουμε. Βέβαια να έρθει να με βρει», είπε στο «Πρωινό» η Άννα Φόνσου.

Read More

And More