Γιώργος Λέντζας: Η αντίδρασή του on camera στα δημοσιεύματα που τον θέλουν σε σχέση με την Άλκηστις Ζιρώ

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και στην Ελένη Μουστάκη έκανε ο Γιώργος Λέντζας, ο οποίος αναφέρθηκε στα νέα τηλεοπτικά project που ετοιμάζει. 

Ο νεαρός παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή, για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Άλκηστις Ζιρώ, αλλά και για την κλοπή του αυτοκινήτου του. 

«Έχω κάνει δοκιμαστικό για το 5Χ5. Είναι τηλεοπτική Κιβωτός, έχουν μπει όλοι μέσα, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, μοντέλα, έχουν ακουστεί πολλά ονόματα. Όσο το παρουσίαζε ο Μάρκος το είχα δει ελάχιστα, αλλά είμαι μεγάλος φαν και τους ξένου», είπε αρχικά ο Γιώργος Λέντζας.

«Δεν έχω να πω κάτι για αυτό, είναι αυτό που φαντάζεσαι. Αυτό το παραβιαστικό συναίσθημα. Το αμάξι σε 2.000 χιλιόμετρα θέλει λάδια και σε 4.000 θέλει λάστιχα. Οπότε παιδιά αν δεν το έχετε κάνει ανταλλακτικά και σκοπεύετε να το κινήσετε, λίγο προσοχή», ανέφερε στη συνέχεια ο Γιώργος Λέντζας.   

Σχετικά με τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Λέντζας δήλωσε: «Διάβασα τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή, τώρα όμως θα αρχίσω να κοκκινίζω, δεν το έχω με αυτά τα πράγματα, δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου, είναι όλα καλά παιδιά». 

Read More

And More