Γιώργος Λιάγκας: Αναγκάζεται να παρουσιάσει το “Big Brother” στον ΑΝΤ1, λόγω συμβολαίου;

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί τους τελευταίους μήνες για τον Γιώργο Λιάγκα, τον ΑΝΤ1 και την επόμενη μέρα στη συνεργασία τους.

Σαφέστατα και μετά την άκρως απαξιωτική στάση των ιθυνόντων του καναλιού προς το πρόσωπό του και την απόφασή τους να τον καθίσουν στο “πάγκο” και να τον αφήσουν στο τηλεοπτικό περιθώριο, ο γνωστός παρουσιαστής έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον για να κάνει το οτιδήποτε στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Έχει χάσει το μεράκι, το πάθος του, την αγάπη με την οποία δούλευε για το συγκεκριμένο κανάλι τα τελευταία χρόνια… Και είναι λογικό… Όπως επίσης έχει χάσει και κάθε εμπιστοσύνη που μπορεί να είχε προς τα κυρίαρχα στελέχη της διοικητικής πυραμίδας του καναλιού κι αυτό επίσης λογικό…

Γιατί ένα κανάλι έχει κάθε δικαίωμα να μην θέλει να αξιοποιήσει κάποιο από τα πρόσωπα που έχει, επίσης έχει και κάθε δικαίωμα ν΄αλλάζει γνώμη και προτεραιότητες. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν έχει το δικαίωμα να εγκλωβίζει επαγγελματίες, να τους κρατά σε κατάσταση… αιχμαλωσίας, απαξιώνοντας ταυτόχρονα την τηλεοπτική, μετοχική τους αξία στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο. Γιατί; Γιατί έτσι!

Και κυρίως; Γιατί μπορεί οι ίδιοι να μην θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα, όμως, ταυτόχρονα δεν θέλουν να τον βρουν κι απέναντί τους στον ανταγωνισμό.

Έτσι ,λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα, πως ο γνωστός παρουσιαστής είναι σε συζητήσεις με το κανάλι, για να είναι από Γενάρη ο παρουσιαστής του “Big Brother” που επιστρέφει στους δέκτες μας, μετά Βαίων και κλάδων. Γιατί ναι, όλα τα είχαμε, ο “Big Brother” μας έλειπε!

Σύμφωνα με καρατσεκαρισμένες πληροφορίες, όχι ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα είναι ο παρουσιαστής του “Big Brother”. Και το κυριότερο; Πως να είναι από την στιγμή που δεν έχει κάνει καμία απολύτως συζήτηση με το κανάλι, καμία απολύτως επαφή.

Επίσης, ακούστηκε έντονα, πως ο Γιώργος δεσμεύεται βάση συμβολαίου να πει το “ναι” στη παρουσίαση κάποιου βραδινού ριάλιτι ή μη και πως δεν μπορεί να κάνει και πολλά αν κι εφόσον οι Αντεννικοί του το επιβάλλουν.

Ποια είναι η αλήθεια; Η αλήθεια είναι, πως από τη στιγμή που ο Γιώργος Λιάγκας δεν θέλει να είναι ο παρουσιαστής του “Big Brother” κι αν με ρωτάς και πολύ καλά κάνει, δεν μπορεί κανείς να τον αναγκάσει να κάνει τίποτα.

Κι αυτό γιατί απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, ναι υπάρχει μέσα στο συμβόλαιο η ρήτρα που αναγκάζει τον παρουσιαστή αν κι εφόσον το επιθυμεί το κανάλι να κάνει βραδινή εκπομπή, όμως, όχι οποιαδήποτε εκπομπή. Ο Γιώργος έχει δεσμευτεί πλην του “Πρωινού” για το οποίο υπέγραψε και πήγε στον ΑΝΤ1, να παρουσιάζει στο κανάλι και βραδινή εκπομπή, παύλα talk-show.

Με άλλα λόγια; Από τη στιγμή που το φορμάτ που έρχεται στο δρόμο του δεν είναι late-night, δεν είναι αναγκασμένος να πει το “ναι”, αν δεν του αρέσει, αν δεν τον ενθουσιάζει κι αν είναι κάτι που πιστεύει πως δεν του πάει…

Αυτά… Γιατί οι καλοί τηλεοπτικοί λογιαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους!

Read More

And More